آب پیازک

آب پیازک یا اشکنه شیرازی

مواد لازم :

پیاز چند عدد, روغن, ماست, تخم مرغ, شنبلیله, نعناع خشک, نمک و زردچوبه

اشکنه,آبگوشت شیرازی,اشکنه شیرازی

اشکنه,آبگوشت شیرازی,اشکنه شیرازی,آب پیازک,غذای شیرازی

 طرز تهیه:
پیازها را خلال کرده در روغن سرخ می کنند, وقتی که رنگ پیازها طلایی شد, زردچوبه را روی آن ریخته, کمی هم می زنند. سریع تفت می دهند تا سبزی ها نسوزد و مقداری آب و نمک به آن اضافه می کنند و می جوشانند وقتی آب پیازک حاضر شد, آن را روی نان خرد کرده ریخته, به صورت ترید مصرف می کنند.
اگر خواستند تخم مرغ به آن اضافه کنند, قبل از آماده شدن,تخم مرغ ها را در ظرفی به هم زده و یا با ماست مخلوط نموده و داخل آب پیازک می ریزند.
 به جای ماست می توان از دوغ هم استفاده کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.