خواص خرمالو

خرمالو میوه ی قرمز و نارنجی گرد است منشاء خرمالو از چین است و درختان خرمالو در حال حاضر در مناطق گرم در سراسر جهان افزایش یافته است.
وب سایت رژیم سلامتی: خرمالو میوه ی قرمز و نارنجی گرد است منشاء خرمالو از چین است و درختان خرمالو در حال حاضر در مناطق گرم در سراسر جهان افزایش یافته است. گونه های مختلفی از خرمالو وجود دارد اما رایج ترین گونه خرمالو، آسیایی یا ژاپنی است و از نظر علمی به عنوان Diospyros kaki شناخته شده است
خرمالوی رسیده آبدار و شیرین هستند با این حال خرمالوی نارس، بسیار اسیدی است. خرمالو حاوی مقادیر بالایی از چند مواد مغذی و ترکیبات گیاهی است آنها با فواید سلامتی مانند بهبود قلب و سلامت چشم در ارتباط هستند.
محدوده رنگ خرمالوی رسیده از زرد نارنجی روشن تا رنگ قرمز نارنجی متغیر است. اندازه آنها نیز متفاوت است اما معمولاً در حدود  1.5 - 9 سانتی متر عرض و به شکل گرد می باشد.

خواص خرمالو چیست؟

ارزش غذایی خرمالو

هر خرمالو شامل حدود 118 کالری است  ترکیب کل آنها شامل 80٪ آب و 18.6 ٪ کربوهیدرات است.
خرمالو نیز حاوی مقادیر بالایی از چند ویتامین مختلف و یک منبع خوبی از فیبر است
هر 100 گرم خرمالوی خام شامل:یتامین و مواد معدنی

مقدار

کالری

70

آب

80 درصد

پروتئین

0.6 گرم

کربوهیدرات

18.6 گرم

شکر

12.5 گرم

فیبر

3.6 گرم

چربی

0.2 گرم

اشباع شده

گرم 0.02

تک اشباع شده

0.04 گرم

چند اشباع شده

0.04 گرم

امگا 3

0 گرم

امگا 6

0.04 گرم


کربوهیدرات
با این وزن خرمالو، حاوی 18.6 ٪ کربوهیدرات که اکثریت، یا 12.5 درصد از وزن کل، شامل قند است.
فیبر
فیبر به راه های مختلفی فواید سلامتی دارد و خرمالو سرشار از فیبر است هر میوه دارای6  گرم است که 1/5 از مقدار توصیه شده روزانه است.
با این حال، خرمالو نیز یک منبع اصلی ازFODMAPs  هستند این فیبرهای محلول شناخته شده برای علت مشکلات گوارش می باشند.
بنابراین، افرادی که در معرض ابتلا به نفخ هستند باید از مصرف خرمالو خود را محدود کنند.
ویتامین و مواد معدنی خرمالو
خرمالو یک منبع بزرگ از چند ویتامین و مواد معدنی از جمله:
ویتامین A: ویتامین A سلامت پوست، دهان، دندان و چشم را ترویج می کند.
ویتامین B6: این ویتامین به ایجاد سلول های قرمز خون و تنظیم قند خون کمک می کند. همچنین نقش مهمی در سلامت سیستم ایمنی بدن بازی می کند.
ویتامین C: این آنتی اکسیدان سلامت پوست است ویتامین C در خرمالو نیز ممکن است استرس اکسیداتیو را کاهش دهد.
ویتامین E: ویتامین E یک آنتی اکسیدان است که غشای سلولی را از آسیب محافظت می کند
پتاسیم: پتاسیم برای عملکرد قلب و اعصاب حیاتی است.

خواص خرمالو چیست؟
ترکیبات گیاهی خرمالو
الو حاوی ترکیبات گیاهی، از جمله:
Zeaxanthine: این آنتی اکسیدان مسئول دادن رنگ به بسیاری از گیاهان است همچنین  سبب بهبود بینایی می شود.
لوتئین: مانند زیزانتین ، لوتئین نیز به نفع سلامت چشم است.
لیکوپن: این آنتی اکسیدان به میوه، مثل گوجه فرنگی رنگ قرمز می دهد لیکوپن ممکن است در سلامت قلب مفید باشد و  در کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات موثر است.
تانن: تانن به خرمالوی نارس اسیدیته می دهد و مقادیر بالا می تواند طعم غذا در دهان تلخ کرد و احساس خشکی به دهان می دهد.

مزایای سلامت خرمالو
خوردن خرمالو با منافع برای قلب و سلامت چشم همراه است. آنها همچنین ممکن است خواص ضد ویروسی داشته باشد.

کلسترول خون
خرمالو با فواید سلامتی چند، از جمله کاهش سطح کلسترول خون در ارتباط است.
در یک مطالعه، روی موش ها متوجه شدند که دادن تانن خرمالو برای یک دوره 9 هفته به موش ها، سطح کلسترول و دیگر چربی های خون را کاهش می دهد.
یک مطالعه انسانی مشابه، کاهش در LDL و یا سطوح کلسترول "بد" را نشان داد.
کاهش کلسترول LDL می تواند با کاهش خطر بیماری های قلبی مرتبط باشد.

سلامت چشم
خرمالو برای سلامت چشم بسیار مفید است خرمالو حاوی مقادیر بالایی از ویتامین A، زیزانتین، لوتئین و لیکوپن است که همه آن ها در ارتقاء سطح سلامت چشم موثر هستند.
این مواد مغذی به جلوگیری از دژنراسیون ماکولا و آب مروارید ( عامل های اصلی نابینایی ) کمک می کند.
در واقع مکمل لوتئین و زیزانتین ممکن است برخی از علائم این بیماری ها را معکوس کند.

خواص ضد ویروسی خرمالو
خرمالو ممکن است خواص ضد ویروسی داشته باشد.
یک مطالعه نشان داد تانن خرمالو توانایی ویروس ها برای عفونت را با مسدود کردن ویروس ها از اتصال به سلول ها کاهش می دهد.
مطالعه دیگری نشان داد که عصاره خرمالو در برابر ویروس های روده موثر بوده است.
مطالعات انسانی برای تأیید این یافته مورد نیاز است اما به نظر می رسد خرمالو پتانسیل ضد ویروسی را دارد.

خواص خرمالو چیست؟
عوارض جانبی خرمالو
آلرژی به خرمالو بسیار نادر است.
به طور کلی، این میوه عوارض جانبی عمده ای ندارد.
با این حال، خرمالو کال می توانید باعث bezoars شود. این سنگ در معده تشکیل می شود و مانع هضم غذا  می شود.
آنها همچنین دارای FODMAPs هستند به طوری که ممکن است سبب مشکلات گوارشی در افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.