آلبالو پلوی اصیلِ ایرانی

طرز تهیه آلبالو پلوی اصیلِ ایرانی

آلبالو پلو غذای خوشمزه و اصیل ایرانی است. حالا که فصل آلبالو رسیده است، حیف است پختن این غذای خوشمزه را از دست بدهید.
امتیاز خبر: 92 از 100 تعداد رای دهندگان 5498
ماهنامه سفره ایرانی: آلبالو پلو غذای خوشمزه و اصیل ایرانی است. حالا که فصل آلبالو رسیده است، حیف است پختن این غذای خوشمزه را از دست بدهید.
 
مواد لازم:
  برنج: 500 گرم
  • آلبالو (مربا): یک و یک دوم پیمانه
  • گوشت (چرخ کرده): 200 گرم
  • پیازداغ: یک ق س
  • روغن: 50 گرم
  • زعفران (ساییده): یک ق چ
  • خلال پسته و بادام: جهت تزیین
  • پیاز (متوسط): یک عدد
  • فلفل سیاه (پودر شده): به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم
 آلبالو پلو
 طرز تهیه:
 
1. برنج را شسته و با کمی نمک و آب آن را برای 2 الی 3 ساعت خیس کنید. گوشت چرخ کرده را به همراه یک عدد پیاز متوسط رنده شده، کمی نمک و پودر فلفل سیاه خوب ورز دهید تا گوشت چسبنده و یکدست شود.
 
2. گوشت را به شکل کوفته های ریز و یکدست درست کرده و در تابه ای چرب کنار یکدیگر بچینید (بهتر است از ظرف نچسب استفاده نمایید). سپس تابه کوفته ریزه را روی حرارت متوسط قرار داده و به آرامی کوفته ها را بدون اینکه به آب بیافتند سرخ کرده و کنار بگذارید.

3. مقدار مناسبی آب را جوش آورده و برنج را برای آبکش کردن آماده نمایید. ته ظرف نچسبی را روغن ریخته و ته دیگ سیب زمینی بچینید (این ته دیگ دیرتر می سوزد). یک سوم از برنج آبکش شده را در ظرف ریخته و کمی مربای آلبالو بدون شیره روی آن بریزید، سپس لایه های بعدی را به همین شکل تا آخر ادامه دهید.

4. در آخر اگر مایل بودید مقداری از شیره رقیق آلبالو را روی برنج به همراه کمی کره آب شده ریخته و برنج را دم کنید. توجه داشته باشید که این پلو خیلی سریع می سوزد پس شعله را بسیار ملایم کرده و مدت زمان پخت را بالا ببرید.

5. زمان سرو برنج را در ظرف مخصوص سرو کشیده روی آن را با برنج زعفرانی، خلال پسته و خلال بادام خیس خورده به همراه کوفته ریزه ها تزیین کرده و در کنار مربای آلبالو اضافه سرو نمایید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.