دسری مقوی

طرز تهیه دسری مقوی برای سالمندان

طرز تهیه دسری مقوی برای سالمندان
یک دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: از ترکیبات مفید برای سالمندان از جمله مبتلایان به آلزایمر مصرف دسر انجیر و گردو است؛ این ترکیب اثرات مثبتی در درمان بیماری دارد و باعث لینت مزاج و رفع یبوست می‌شود.

محمد‌علی زارعیان درباره خواص متعدد انجیر اظهار کرد: مصرف انجیر خشک در بیماری‌های خارش‌دار پوستی می‌تواند به تشدید بیماری منجر شود, خوردن انجیر خشک خیس‌خورده همراه با گردوی تازه هم عوارض پوستی آن را کاهش می‌دهد و منافع آن را دوچندان می‌کند.

وی افزود: مداومت غرغره با آبی که در آن انجیر پخته شده است برای تحلیل ورم لوزه‌ها و آدنوئید مفید است, مصرف روزانه انجیر خشک خیس‌خورده همراه با گردو از مکمل‌های درمانی مناسب در بیماران مبتلا به کمردرد مزمن است.

طرز تهیه دسری خوشمزه برای سالمندان

این دستیار تخصصی طب سنتی ایران یادآور شد: از ترکیبات مفید برای سالمندان از جمله مبتلایان به آلزایمر مصرف دسر انجیر و گردو است؛ این ترکیب اثرات مثبتی در درمان بیماری دارد و باعث لینت مزاج و رفع یبوست می‌شود همچنین این دسر برای حفظ سلامت سالمندان و سردمزاجان نیز مناسب است.

زارعیان عنوان کرد: برای تهیه این دسر به‌میزان لازم انجیر خشک, گردو و شیر مورد نیاز است؛ باید انجیرها را از قسمت سر باز کرده و با گردوی خردشده پر کنند و در قابلمه یا "تابه" کنار یکدیگر ردیف کنند به‌طوری که سرشان به‌سمت بالا باشد, بعد از چیدن همه، روی آنها شیر بریزید تا جایی که روی انجیر‌ها را بپوشاند, سپس ظرف را روی حرارت ملایم بگذارند تا شیر کاملاً به خورد انجیرها رود, بعد از سرد شدن در یخچال بگذارند و بسته به اشتها، صبح ناشتا، قبل از وعده‌های غذا و قبل از خواب بخورند.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.