در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پنیر خانگی را به شما آموزش دهیم .
به
گزارش بهداشت نیوز، طعم پنیرهای محلی که مادر بزرگ هایمان تهیه می کردند
زیر زبانتان هست ؟ آنها هنوز هم فکر می کنند پنیرهای محلی خوشمزه تر از
پنیرهای صنعتی است . در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پنیر خانگی را به شما
آموزش دهیم .
مواد لازم:
شیر: یک کیلو
ماست: 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا
شیر را بجوشانید. سپس شعله اجاق را کم کنید و 4 قاشق ماست به آن بیفزایید.
مدت 7 دقیقه به هم بزنید تا شیر بریده شود. بعد آن را از پارچه نازکی که
داخل آبکش قرار دادهاید، رد کنید و پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت 4
الی 5 ساعت روی آن جسمی سنگین قرار دهید تا آب آن خارج شود. بعد پنیر را
قطعه قطعه کرده، در آب نمک نگهداری کنید.
طرز تهیه پنیر با سرکه:
مواد لازم:
شیر: یک کیلو
سرکه: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا
شیر را حرارت دهید. وقتی شیر به جوش آمد، شعله اجاق را خاموش کنید. سپس 3
قاشق سرکه به آن اضافه کنید و به هم بزنید تا شیر بریده شود. سپس آن را از
پارچه نازکی که داخل آبکش قرار دادهاید، رد کنید. پارچه را روی پنیر
برگردانید و به مدت 4 الی 5 ساعت جسمی سنگین روی آن قرار دهید تا آب آن
خارج شود. سپس پنیر را قطعه قطعه کرده، داخل آب نمک نگهداری کنید.
طرز تهیه پنیر با مایه پنیر:
مواد لازم:
شیر: یک کیلو
مایه پنیر: یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
شیر را پس از جوشاندن از روی حرارت بردارید و بگذارید قدری خنک شود. به
حدی که دمای آن کمی بیشتر از دمای بدن باشد. سپس مایه پنیر را در آن بریزید
و بگذارید تا شیر به پنیر تبدیل شود (زمان لازم جهت تهیه این پنیر 15
دقیقه است).