ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهد غذاهای غنی از پتاسیم باعث کاهش سکته مغزی می شود.
بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهد موز پوست کنده برای زنان می تواند
خطر سکته قلبی را کاهش دهد. با توجه به تحقیقات جدید در سکته مغزی مجله
انجمن قلب آمریکا محققان دریافته اند برای پیشگیری از سکته قلبی زنان باید
در سنین بالا مواد غذایی حاوی پتاسیم را در رژیم غذایی خود جای دهند.
مطالعات قبلی نشان داده است که مصرف پتاسیم ممکن است فشار خون را پایین بیاورد. میوه ها و سبزیجات منابع خوبی از پتاسیم هستند.
محققان 90137 زن را در سنین 50 تا 79 را مورد مطالعه قرار دادند و دریافتند که زنانی که موز و سیب زمینی در رژیم غذایی آن ها بیشتر وجود دارد کمتر به بیماری های قلبی مبتلا شده بودند و طول عمر آن ها نیز بیشتر بوده است.