ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
به گفته کارشناسان، این مواد غذایی باید از دیگر خوراکیها جدا نگهداری شوند تا از احتمال آلوده شدن آنها به میکروبهای بیماریزا و بعضا خطرناک کاسته شود.
سایت هلث دی در مورد روشهای حفظ سلامت این مواد غذایی رعایت نکات زیر را توصیه میکند:
- از لحظه خرید در فروشگاههای مواد غذایی باید این خوراکیها را از دیگر مواد خوراکی جدا کرد.
- لازم است این خوراکیها در فروشگاههای مواد غذایی داخل کیسههای محکم نگهداری شوند و باید مراقب بود که آب آنها، مواد خوراکی دیگر را آلوده نکند.
- داخل فریزر نیز این مواد غذایی را باید داخل ظروف محکم و در بسته نگهداری کرد.
- همچنین تخم مرغ باید داخل بستههای خود نگهداری و از چیدن آن داخل دربِ یخچال خودداری شود.