کله پاچه یک منبع غذایی بسیار پر کالری است به طوریکه هر 100 گرم کله پاچه 300 کالری دارد.

دکتر خدیجه رحمانی متخصص تغذیه گفت: کله پاچه یک منبع غذایی است که چربی بسیار بالایی دارد و نه تنها
غذای مفیدی به شمار نمی رود بلکه بسیار نیز مضر است .تمامی اعضای موجود در
یک دست کله پاچه از کالری و چربی زیادی برخوردار است به عنوان مثال چربی
موجود در چشم از نوع چربی ترانس است و اصلا مناسب برای بدن نیست.
مغز
نیز کلسترول بسیار بالایی دارد به طوریکه هر یک مغز معدل 8 زرده تخم مرغ
کلسترول دارد و کسانی که چربی خون بالایی دارند به هیچ عنوان مجاز به
استفاده نیستند.
وی با اشاره به اینکه تنها قسمت های بناگوش ،
زبان و پاچه دارای گوشت است و باید با میزان واحد گوشت مورد نیاز روزانه
تنظیم شود افزود: بر اساس هرم غذایی، زبان معادل 3 واحد گوشت است و نیاز
روزانه بدن نیز همان 3 واحد گوشت می باشد در حالیکه در یک دست کله پاچه هم
زبان معادل 3 واحد گوشت است و هم اینکه هر پاچه نیز معادل 2 واحد گوشت به
حساب می آید بنابراین از نظر میزان واحد گوشت روزانه برای بدن بیشتر می
شود.
دکتر رحمانی تصریح کرد: به طور کلی هر 100 گرم کله پاچه حدود 300
کالری دارد بنابراین افرادی که اضافه وزن دارند یا کسانی که دچار بیماری
قلبی هستند و حتی افرادی که کلسترول خونشان بالاست اصلا مجاز به استفاده
نیستند. توصیه دیگر اینکه کله پاچه را از بیرون تهیه نکنید بلکه سعی کنید
خودتان درست کنید و بگذارید 12 ساعت کامل بپزد و پس از سرد شدن چربی روی آن
را کامل جدا کنید.
وی خاطرنشان کرد: کسانی که هیچ بیماری ندارند و
کلسترول پایینی دارند می توانند ماهی یکبار آن را استفاده کنند و چنانچه
کله پاچه را به عنوان وعده صبحانه مصرف می کنند در وعده ناهار باید از یک
غذای گیاهی سبک استفاده کنند.