با شروع فصل بهار و افزایش گرمی و رطوبت هوا بدن افراد برخی از غذاها را کمتر پذیرش میکند.
پیام فرحبخش متخصص تغذیه گفت:
با شروع فصل بهار و افزایش گرمی و رطوبت هوا بدن افراد برخی از غذاها را
کمتر پذیرش میکند که از جمله آن میتوان به کلهپاچه اشاره کرد.
وی
افزود: کلهپاچه به علت دارا بودن ترکیبات حاوی چربیهای فراوان به خصوص
چربیهای اشباع است که باعث بالا رفتن تری گلیسرید و کلسترول در افراد
میشود.
وی
بیان کرد: به دلیل وضعیت آلرژی در فصل بهار بیشتر افراد خسته و خوابآلود
هستند و فعالیت فیزیکی در این فصل کمتر است، بنابراین مصرف این غذا بدون
داشتن تحرک بعد از میل کردن آن بسیار مضر است.
فرحبخش
خاطر نشان کرد: همچنین رطوبت موجود در هوا باعث ایجاد حس رخوت در افراد
میشود فعالیت و تحرک را کمتر میکند پس با این وضعیت کم تحرکی مصرف این
غذا در این فصل ممنوع است.