در
فصل بهار، مصرف غذاهای با طبع سرد مانند ماهی، لبنیات و استفاده از عرقیات
و سبزیجات بهاری، بهترین تغذیه برای سالم ماندن از کبد است.
جواد کرمعلی پزشک عمومی گفت:
در فصل بهار، مزاج رو به تعادل پیش میرود بنابراین نیاز کبد به غذاهای
سبک و غذاهای سردی بخش و عرقیات و سبزیجات بهاری احساس میشود.
وی افزود: غذاهای سرد جلا دهندهی کبد بوده و سموم را از طریق افزایش
مدفوع و ادرار دفع کرده و چربی، قند و فشار خون بالا را کاهش میدهد و از
همه مهمتر اثرات رنج آور گرمی خوراکی را خنثی میکند.
وی اظهار داشت: از جمله غذاهای سردی بخش انواع ماهیها، لبنیات،
خوارکها و خورشتهای سبزیدار، انواع سالاد و بخصوص آش را میتوان نام
برد.
کرمعلی خاطر نشان کرد: مصرف سبزیجات برگ سبز، جوانهها و همچنین نخود،
لوبیا، بادمجان، کلم، کرفس، کاهو و سبزیجات کوهی و عرقیاتی همچون کاسنی و
شاتره شستوشو دهنده کبد و تصفیه کننده خون است.