متخصص
تغذیه گفت: هنگام تهیه مواد غذایی، به تاریخ انقضاء، نوع بسته بندی و محل
تولید آن توجه کنید و مواد غذایی بخرید که در آن از هیچ افزودنی استفاده
نشده باشد.
مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه با
اشاره به ارزش پایین غذایی مواد تولید شده در کارخانهها اظهار کرد: مواد
غذایی ساده و بدون افزودنی نسبت به نوع فرآوری شده آن فواید بیشتری از لحاظ
تغذیهای دارد و مواد غذایی فرآوری شده ارزش غذایی کمتری را دارند و باید
سعی کنیم از مواد غذایی بدون مواد افزودنی استفاده کنیم.
وی گفت: در هنگام خرید مواد غذایی باید به تاریخ تولید و مصرف، نوع
بسته بندی و کارخانه تولید کننده آن توجه کنیم و از مواد غذایی استفاده شود
که داخل فریزرها و یخچالهای استاندارد نگهداری میشوند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: استفاده از سبزیجات تازه نسبت به نوع
کنسرو شده و فریزر شده آن ارزش غذایی بالاتری دارند و نباید بیش از 48 ساعت
از زمان نگهداری سبزیجات بگذرد به دلیل آنکه در طی این مدت ویتامینهای
موجود در سبزیجات از بین میرود و این سبزیجات ارزش غذایی خود را از دست
میدهند.
کیمیاگر توصیه کرد: مصرف غذاهای تازه و سالمتر را نسبت به نوع فرآوری
شدهی آن در کارخانهها ترجیح بدهیم زیرا این مواد غذایی ترکیباتی چون
سدیم، نیتریت و نیترات دارند که از مضرات استفاده از این مواد بیشمار
میرود.