پیازچه، سیر، پیاز و تره همه در یک خانواده هستند که نهتنها همگی بو و طعم تندوتیزی دارند، بلکه خواص درمانیشان هم زیاد است.
پیازچه از دسته خوراکیهایی است که کالری کم اما مواد مغذی زیادی دارند.
یک قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده، یک کالری، صفر گرم چربی، صفر گرم پروتئین و
صفر گرم کربوهیدرات دارد ولی 3 درصد از ویتامین آ و سی مورد نیاز روزانه
بدن را تأمین میکند.
خواص بی نظیر پیازچه که کمتر کسی می
دانداساسا تحقیقات زیادی روی ارتباط گیاهان این دسته با جلوگیری از سرطان
بهخصوص سرطانهای شکم و روده بزرگ انجامشده و در این زمینه کارساز هستند.
تحقیقی که در «Journal of the National Cancer» منتشرشده نیز نشان میدهد،
شرکتکنندگانی که بیشترین میزان مصرف خوراکیهایی مثل پیازچه، سیر و پیاز
را داشتند، کمتر از بقیه در معرض خطر سرطان پروستات بودند.
بالا بردن کیفیت خواب، قدرت یادگیری و حافظه و احتمالاً مبارزه با افسردگی نیز از ویژگیهای این گیاه است.
نتایج
مطالعات نشان می دهند مصرف روزانه پیازچه هوش و ذهن سالمندان را نیز تقویت
می کند و فراموشی و آلزایمر را در آن ها به تاخیر می اندازد.