در
زمان خرد کردن پیاز ،تمام آنزیمهای آن هم مخلوط شده و گازی با ترکیب گوگرد
از خود متصاعد میکند که در برخورد با اشکهای شما، به اسید سولفوریک تبدیل
شده و چشم را میسوزاند.
شما چگونه پیاز خرد می کنید؟ جوابش ساده و عمومی بوده و راههای مختلفی وجود دارد.
هافینگتون پست در این مطلب برای مقابله با این فرآیند، روش های مختلفی را آزمایش و پیشنهاد کرده است:
1- استفاده از خرد کن برقی
این روش باعث می شود که افراد با پیاز تماس مستقیم نداشته و گازهایی متصاعد شده مستقیم با چشم برخورد نداشته باشد.
2- استفاده از عینک مخصوص
در استفاده از این عینک 20 دلاری که کمی هم گران به نظر می رسد شما تاحدودی آدم بی دست و پایی به نظر خواهید آمد.
3- روشن کردن شمع
در این روش شمع، گازهای متصاعد شده پیاز را از بین می برد.
4- منجمد کردن پیاز
در
این روش که کامل موثر اما سخت به نظر می رسد ممکن است انگشتان شما از سرما
بی حس شده و اشپزی تان به تعویق بیفتد. پس بهتر است تا زمان آب شدن یخ
پیاز صبر کنید.
5- چیدن ریشه انتهایی
داشتن
چاقویی تیز و مهارت بالا برای چیدن ریشه، در این روش بسیار حائز اهمیت است
در غیر این صورت آسیبی بیش از اشک ریختن به خود وارد خواهید کرد.