از ظروف یکبارمصرف بی رنگ وشفاف استفاده نشود.

رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز گفت: با وجود توصیههای مکرر
کارشناسان و متخصصان بهداشت در خصوص زیان آور بودن استفاده از ظروف
پلاستیکی یکبار مصرف، استفاده از این ظروف بسیار متداول شده است و هنگام
پخش غذای نذری به خصوص در ماه محرم و صفر، آبمیوه و بستنی فروشیها،
ساندویچ فروشیها، رستورانها و حتی ادارات و دانشگاهها نیز به وفور از
این ظروف استفاده میکنند.
مهرداد
شریفی بابیان اینکه اگر به گذشته نگاهی بیاندازیم و از ظروفی که قبلا
استفاده می شد با اولویت ظروف شیشه ای و پیرکس، ظروف استیل و چینی های
لعابدار، ظروف روی و... استفاده نماییم به سلامت خود کمک شایانی انجام داده
ایم افزود: ظروف یکبار مصرف بیرنگ و شفاف تنها برای غذاها و نوشیدنیهای
سرد مناسب است و نباید مواد خوراکی داغ در آنها ریخته شود.
وی
گفت:در هنگام استفاده از ظروف رنگی باید احتیاط بیشتری شود زیرا جنس ظروف
طوری است که توانایی نگهداری رنگ را ندارد و با تماس با آب و غذای داغ رنگ
موجود حل میشود و یک لایه از آن وارد غذا میشود.
رئیس
مرکز بهداشت شرق اهوازتصریح کرد: ظروف یکبار مصرف گیاهی و خوردنی که این
روزها بسیار تبلیغ میشود، از نشاسته ذرت و گندم تهیه میشوند، اگر چه کمی
گرانتر از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی هستند، اما نه تنها مواد سمی و
شیمیایی ندارند بلکه طی چندین ماه در خاک تجزیه شده و مضرات ظروف یکبار
مصرف بازیافتی را ندارد و نیز قابل تجزیه در محیط هستند.