ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
آرد یک پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
شکر یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
ژله انار یک بسته
دانه انار نصف لیوان
1- برای درست کردن تارت انار ابتدا آرد را با نمک الک میکنیم. سپس در ظرف دیگری کره را با یک قاشق غذاخوری شکر میزنیم و تخم مرغ را اضافه میکنیم .کرم لطیفی به دست میآید.
2- سپس مخلوط آرد را به آن اضافه میکنیم و ورز میدهیم . در یک کیسه فریزر به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم . در این فاصله فر را روی 180 درجه تنظیم میکنیم.
3- خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز میکنیم و روی قالب میکشیم و به مدت ۱۵ دقیقه در فر میگذاریم . بعد دما را کم میکنیم تا 150 درجه و ۱۰ دقیقه دیگر میگذاریم تا طلایی شود.
4- برای درست کردن کرم پاتیسیر، 2 زرده تخم مرغ را با یک سوم لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل خوب بزنید تا سفید شوند بعد 2 لیوان شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. یک چهارم لیوان نشاسته را با یک قاشق آب سرد مخلوط و یکنواخت کنید و به مواد اضافه کنید.
5- حالا 2 قاشق آرد را داخل آن بریزید و روی شعله بگذارید و مدام هم بزنید و حتی لحظهای از آن غافل نشوید تا کمی غلیط شود .بعد از روی شعله بردارید و بگذارید تا کاملا سرد شود. برای درست کردن ترکیب ژله و انار، باید ژله را طبق دستور ولی با نصف لیوان آب کمتر درست کنیم و در یخچال بگذاریم.
6- سپس وقتی کمی خودش را گرفت انار را به آن اضافه میکنیم و در فاصله یک ساعت دو سه بار هم میزنیم . کرم پاتیسیر را داخل تارت میریزیم و بعد مخلوط انار و ژله را روی آن میریزیم و در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد. تارت انار آماده است.