ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
اگر از نعنا خشک استفاده می کنید بهتر است نعنا را بشورید و اجازه دهید خشک شود
هویج را پوست بگیرید و به شکل دلخواه خرد کنید و سیر را رنده کنید
هویج را لایه لایه در یک شیشه بریزید و سیر و سرکه و نمک و نعنا را لایه لایه اضافه کنید و در شیشه را محکم ببندید و زمان اماده و جا افتادن ترشی هویج 2 ماه است
نکته : وقتی که ترشی اماده شد با چنگالی تمیز و خشک ترشی را بردارید که ترشی خراب نشود
اگر مایل بودید هویج را به مدت ۵ دقیقه با سرکه بجوشانید تا هویج کمی نرم تر شود و کمی فلفل سبز تازه نیز میتوانید به آن اضافه کنید