مطالعات نشان می دهد موز زمانی دارای بیشترین فایده است که کاملا رسیده باشد.
برای
بسیاری از افراد همیشه سوال بوده که موز را در چه مرحله ای از رسیدن
بخورند، برخی به محض اینکه موز کمی زرد شد آن را می خورند. اغلب افراد فکر
می کنند موز را باید تا قبل از سیاه شدن خورد وقتی سیاه شد، آن را دور می
اندازند. به همین دلیل برای بسیاری از افراد همیشه سوال بوده که موز را چه
زمانی باید بخورند؟
دانشمندان
به تازگی برای پاسخ به این سوال تحقیقاتی را انجام داده اند. بسیاری از
متخصصان تغذیه موز را یک میوه بسیار سالم با فواید بسیار برای سلامتی می
دانند. موز یک میان وعده کامل است که با مصرف آن شما برای مدت طولانی در
روز انرژی برای انجام کارهای زیادی پیدا خواهید کرد.
آنزیم
های موجود در موز نشاسته موز را به سرعت به قندهای ساده تبدیل می کنند،
به همین دلیل قند آن به سرعت در بدن جذب می شود و موجب افزایش قندخون می
شود، هرچند این موضوع بخصوص در افراد دیابتی تاثیر منفی دارد. این افراد
بهتر است موز را به همراه کره بادام زمینی که باعث می شود قند موز به کندی
و کم جذب شود یا در زمانیکه که موز سبز متمایل به زرد است، مصرف کنند تا
از فواید دیگر این میوه بهره مند شوند.
اما
دانشمندان بر این باورند که فواید بسیار مهمی در این میوه دوست داشتنی
وجود دارد. موز سرشار از پتاسیم و آنتی اکسیدان ها و ویتامین ب است،
همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی نیز هست.
دانشمندان
ژاپنی با مطالعه در خصوص بهترین زمان مصرف موز اظهار داشتند که اغلب افراد
فکر می کنند زمانی که موز زرد شده موز رسیده است و آماده مصرف است اما
باید بدانید لکه های قهوه ای روی موز اولین نشانه رسیدن موز است و این زمان
بهترین زمانی است که باید موز را مصرف کرد .
زمانی
که لکه های قهوه ای بر روی موز دیده می شود بیشترین خاصیت ضد سرطانی را
خواهد داشت، همچنین در این حالت میتوان از تمامی فواید آن بهره برد. در
زمانیکه لکه های قهوه ای روی موز ایجاد می شود فاکتوری در آن ایجاد می شود
که به گلبول های سفید خون کمک می کند تا علیه سلول های غیرعادی حمله کنند،
علاوه بر فواید آن موز قهوه ای زود هضمتر نیز هست.