ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
پوست هندوانه را دور نریزید!متخصص طب گیاهی با اشاره به خواص درمانی هندوانه، گفت: این میوه قند خون را تنظیم کرده و سبب رقیق شدن خون، تقویت کلیه و کبد میشود. |
محمد دریایی در رابطه با خواص درمانی هندوانه، اظهار داشت: این میوه به ویژه در فصل تابستان دارای املاح ویژهای بوده و مصرف آن برای بدن میتواند بسیار مفید باشد.
وی افزود: هندوانه به دلیل داشتن الکترولیت میتواند جایگزین مناسبی برای
آب از دست رفته بدن باشد که از طریق تعریق، این آب از بدن دفع شده و
کلیهها را تحت فشار قرار داده است.
متخصص طب گیاهی با اشاره به اینکه هندوانه دارای املاحی همچون سدیم، پتاسیم
و کلسیم است، ادامه داد: این املاح عامل مؤثری برای رقیق شدن خون به شمار
رفته و برای کلیه و کبد نیز بسیار مفید است.
دریایی با بیان اینکه مصرف هندوانه سبب جلوگیری از بروز تشنگی به ویژه در
فصل بهار و تابستان میشود، اضافه کرد: مصرف این میوه به دلیل تنظیم عملکرد
کلیهها، تعادل را در بدن حفظ میکند، همچنین فشار خون را کاهش داده و
مزایای بسیار زیادی برای فرد مصرفکننده دارد.
وی خاطرنشان کرد: افرادی که مزاج صفراوی و سودایی داشته باشند، میتوانند
هندوانه را با شیر مخلوط کرده تا صفرا و سودا در بدن آنها کم شود.
متخصص طب گیاهی بیان داشت: هندوانه به دلیل آنکه دارای مادهای به نام
لیکوپن است، آنتیاکسیدان به شمار رفته و میوهای ضدسرطان محسوب میشود،
همچنین قند آن برای بدن مضر نیست.
دریایی تصریح کرد: مصرف هندوانه قند خون را تنظیم میکند و مربای پوست آن
نیز ضدنفخ است، البته افرادی که با مشکل نفخ شکم مواجه هستند، میتوانند
مقداری شربت سکنجبین بر روی هندوانه ریخته و آن را استفاده کنند.