ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
جلال الدین حسینی متخصص طب سنتی گفت: عرق کاسنی، شاتره و شربت بیدمشک همراه با آبلیمو باعث طراوت و شادابی پوست و مو در فصل گرما می شوند و مصرف آنها بدون شکر محدودیت خاصی ندارد.
وی با عنوان اینکه مصرف آب زرشک، آلبالو و انار برای مبتلایان به فشار خون
تاثیر چشمگیری دارد؛ اظهار داشت: نوشیدن نصف استکان آبغوره طبیعی پس از هر
وعده غذایی برای جلوگیری از عطش بسیار موثر است و مصرف شربت گل محمدی و
گلاب نیز می توانند بدن را خنک و معتدل نگه دارند.
این متخصص طب سنتی
ابراز داشت: آن دسته از افرادی که در فصل تابستان ساعات زیادی از طول روز
را در بیرون از خانه سپری می کنند باید بدانند برای پیشگیری از کمبود آب
بدن ، افزایش انرژی و جلوگیری از گرمازدگی روزانه 14 تا 15 عدد عناب مصرف
کنند.
وی تصریح کرد: نوشیدن دمنوش کاکوتی، گل بنفشه و نیلوفر، دمنوش گل
ختمی، چای ترش نیز برای مقابله با گرمازدگی توصیه می شود. شربت بارهنگ،
خاکشیر همراه با تخم شربتی و قدامه کمبود آب بدن را برطرف می کنند و در فصل
تابستان از بیحالی و حالت تهوع که بر اثر گرمازدگی به وجود می آید،
جلوگیری می کنند.