ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
یک عدد سینه مرغ بزرگ
٢ فنجان آرد
۴ عدد تخم مرغ زده شده
٢ فنجان آرد سوخارى
یک فنجان روغن
یک عدد باگت بزرگ
١٠ تا ١٢ عدد پنیر ورقهاى
۱/۳ فنجان کره آب شده
٣ عدد سیر رنده شده
یک قاشق غذاخورى جعفرى خرد شده
یک قاشق غذاخورى پنیر پارمسان
طرز تهیه نان سیر پر شده با مرغ :
سینه مرغ را برشهاى نازک داده، در آرد، و بعد در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخارى زده و در روغن داغ سرخ می کنیم .
دماى فر را به ١٨٠ درجه سانتیگراد میرسانیم.
نان باگت را به چهار قسمت تقسیم میکنیم. داخل نانها را خالى میکنیم،
هر برش مرغ سرخ شده را در دو ورقه پنیر میپیچانیم و در نانها فرو میکنیم. برش میدهیم و در سینى فر چیده، کره، سیر، جعفرى و پارمیزان را مخلوط کرده و با برس روى برشهاى نان میمالیم، و با فویل میپیچیم و به مدت ٢٠ تا ٢۵ دقیقه در فر میپزیم تا پنیرها آب شوند، و روى نانها برشته شود . با سس قرمز سرو میکنیم.
نوش جان و لذت ببرید!