جنس پنیرها

مختصری درباره جنس پنیرهای مختلف


امروزه پنیر یکی از غذاهای محبوب در بین مردم دنیا است. نه فقط خانوارها از آن استفاده می‌کنند بلکه آشپزهای زیادی هم در پخت و پز غذاهای رستورانی استفاده می‌کنند. اما انواع مختلف پنیر برای بسیاری از مردم ناشناخته هستند. در اینجا می‌خواهیم شما را با نام و جنس پنیرهای روی کره زمین آشنا کنیم.

انواع پنیرهای تازه:

  • فتا: یک پنیر یونانی تهیه شده از از شیر بز یا گوسفند، و نمک خورده است.
  • ماسکارپونه: پنیری ایتالیایی، تهیه شده از شیر گاو و به خاطر مزهٔ شیرین، معمولا مورد استفاده برای دسرها است.
  • موزارلا: یک پنیر ایتالیایی، معمولا تهیه شده از شیر بوفالو است و مزه شیرینی هم دارد.
  • ریکوتا: یک پنیر ایتالیایی، تقریبا مشابه پنیر کوتاژ، و معمولا مورد استفاده در سُس پاستا است.

انواع پنیرهای نرم:

  • بری: پنیر فرانسوی از نوع رولایه‌ای که از شیر گاو تهیه شده است.
  • کممبر: پنیر فرانسوی از نوع رولایه‌ای است که از شیر گاو تهیه شده و شبیه پنیر بری است البته با مزه‌ای نسبتا ملایم‌تر.
  • بورسین: پنیری فرانسوی تهیه شده از خامهٔ شیر گاو است که معمولا با ادویه و گیاه معطر چاشنی‌دار می‌شود.

انواع پنیرهای نیمه-نرم:

  • فونتینا: پنیری ایتالیایی تهیه شده از شیر گاو است.
  • گرگونزولا: پنیر ایتالیایی معروفی است که از شیر گاو تهیه می‌شود و بسیار خامه‌ای‌تر از استیلتون و راکفورت است.
  • هاوارتی: پنیری دانمارکی و تهیه شده از شیر گاو است که اغلب با شِوید طعم‌دار می‌شود.
  • گودا: پنیری هلندی با بافت قرمز و زرد است که از شیر گاو تهیه شده و دارای بافت خامه‌ای است.
  • راکفورت: پنیری فرانسوی دارای رگه‌های آبی است که از شیر گوسفند تهیه شده است.
  • استیلتون: پنیری بریتانیایی با رگه‌های آبی است که از شیر گاو تهیه شده است.

انواع پنیرهای نیمه-سخت:

  • چدار: معروف‌ترین پنیر دنیا است که در امریکا و بریتانیا از شیر گاو تهیه می‌شود. رنگ طبیعی آن سفید است اما معمولا به آن رنگ نارنجی اضافه می‌شود. بهترین مزه آن زمانی است که از شیر خام و کهنه تهیه شده باشد.
  • امنتالر: پنیری سوییسی است که از شیر گاو تهیه شده است.
  • گروویر: پنیری از شیر گاو است که مزه‌ای شبیه امنتالر دارد اما کهنه‌تر است و طعمی قوی‌تر دارد. 
  • پرووُلون: یک پنیر خوشمزه ایتالیایی است که از شیر گاو تهیه شده است. دو ماههٔ آن مزه‌ای ملایم دارد و شش ماهه‌اش مزه‌ای قوی‌تر.

انواع پنیرهای سخت:

  • آسیاگو: این پنیر ایتالیاییِ خوش‌طعم از شیر گاو تهیه می‌شود و حداقل ۲ سال باید سن داشته باشد.
  • پارمجیانو-رجیانو (پارمسان): این پنیر ایتالیایی از شیر گاو تهیه می‌شود و مختص منطقه‌ای نزدیک پارما است. پارمسان یکی از قدیمی‌تری و مرجع‌ترین پنیرهای دنیا است.
  • پرکورینو-رومانو: این پنیر ایتالیایی هم از شیر گوسفند تهیه می‌شود و مربوط به جنوب ایتالیا است.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.