معمولا
افراد به علت رعایت نکردن اصول تغذیهای و تحرک کم بدنی در ماه رمضان دچار
افزایش وزن می شوند در صورتیکه ایام روزه داری تفاوتی با روزهای دیگر سال
ندارد.
اشکان آریایی نژاد کارشناس تغذیه گفت:
در ایام روزه داری متاسفانه روزه داران نکات تغذیهای را رعایت نمیکنند و
دچار افزایش وزن می شوند از جمله علل چاقی میتوان خوردن غذاهای پر حجم،
مهمانیهای زیاد در این ایام و تحرک کم بدنی را نام برد.
وی
در ادامه افزود: معمولا روزه داران در این ایام وعده های غذایی خود را کم
می کنند و فقط 2 وعده افطار و سحر و یا حتی فقط وعده افطار را به خوردن غذا
اختصاص میدهند به همین علت سوخت و ساز بدن کاهش مییابد و چاقی بروز پیدا
میکند.
آریایی
نژاد اظهار کرد: برای کنترل اضافه وزن باید در 3 وعده غذایی افطار و شام و
سحر حجم غذا را کم کرده و از مصرف غذاهای حجیم و پر چربی مثل کله پاچه
پرهیز کرد.
وی
در پایان خاطر نشان کرد: برای جلوگیری از افزایش وزن در ماه رمضان بهتر
است از افطار تا سحر از میوه و سبزیجات به خصوص میوههای آب دار استفاده
شود تا هم از تشنگی جلوگیری شود و هم دچار افزایش وزن نشویم.