جوشاندههای مفید برای کاهش فشارخون
یک
متخصص طب سنتی گفت: مزاج افراد متفاوت است و شناخت این تفاوتها در درمان
فشارخون بسیار مهم است.با این وجود جوشانده برگ زیتون و تخم کرفس برای کاهش
فشار خون توصیه میشود.
علی حسینی گفت: بیماری فشارخون علائمی مانند سرخ شدن رنگ صورت، برجستگی عروق و نبض بالا دارد.
وی
ادامه داد: البته گاهی در برخی افراد که مزاج صفراوی دارند فشارخون به رنگ
زرد در چهره نمایان می شود که برای آنها پرهیز از مصرف غذاهای گرم و ادویه
هایی مانند فلفل و زنجبیل و غذاهای چرب و شیرین توصیه می شود.
این
متخصص طب سنتی گفت: برخی گیاهان برای کاهش فشارخون مفیدند مثلاً برگهای
زیتون از فسفر،کلسیم،منیزیم و مواد قندی تشکیل شده که مصرف جوشانده آن برای
بیماران مبتلا به فشارخون مناسب است.
وی افزود: تخم گیاه کرفس
نیز برای کاهش فشارخون توصیه می شود چون مقدار زیادی کلسیم دارد و می توان
آن را به صورت جوشانده مصرف کرد.
حسینی ادامه داد: گیاهانی مانند گل گاوزبان و سنبل الطیب نیز به کاهش فشارخون کمک می کند.
وی
گفت: گاهی نیز فشارخون بالا در افراد بلغمی مزاج متفاوت بروز می کند که
رنگ چهره آنها به سیاهی تمایل دارد، این افراد باید از مصرف ماست، دوغ و
سالاد بپرهیزند و از خوراکی های گرم بیشتر استفاده کنند بنابراین مصرف
آویشن و سیاهدانه کمک کننده است.
این متخصص طب سنتی گفت: کاهش مصرف
گوشت قرمز برای مبتلایان به بیماری فشارخون توصیه می شود و در مقابل مصرف
خوراکی هایی که دارای سماق و گشنیز هستند مناسب است.