چطور سالم بمانیم

ما در دنیایی زندگی می کنیم که پر از باکتری است؛ خیلی از آنها بی ضرر هستند ولی بعضی ها هم خطرناکند. پس چه کار کنیم تا بیش تر سالم بمانیم؟
دکتر پیتر یانگ، مشاور در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان کویین الیزابت انگلیس، چند پیشنهاد دارد:
«وقتی توی بیمارستان کار می کنید، می بینید که چطور باکتری می تواند یک آدم نسبتا سالم را به سرعت بیمار کند، بنابراین داشتن معیارهای بالای بهداشتی دربیمارستان مهم تر از خانه است؛ ‌با این حال، ‌مهم است که در خانه هم مراقب باشید.
مطالعات متعدد در زمینه توالت های عمومی سبب شده تا نگران ذرات عفونت زایی باشم که روی زمین یا در هوا پخش می شوند. بنابراین، ما توی دستشویی خانه مان، فلاش اتوماتیک، شیر با چشم الکترونیک و خشک کن برقی داریم؛‌ هیچ وقت هم از حوله استفاده نمی کنیم.
خشک کردن دست آخرین قدم در راه تمیز کردن آن است و من هم دلم نمی خواهد دستم به مدفوع دیگران آلوده شود. اختلاف نظرهایی درباره این که حوله یا سشوار، کدام بدتر است، وجود دارد ولی به نظر من،‌ هیچ چیز بدتر از حوله چندبار مصرف نیست.
در آشپزخانه هم از دستمال کاغذی استفاده می کنیم. هم چنین ژل های آنتی باکتریال در جاهای مختلف خانه داریم تا اگر کسی سرما خورد، از آن استفاده کنیم. البته فکر نمی کنم در زمینه بهداشت زیادی سخت گیر باشم، ولی موقع تهیه غذا، هستم. باکتری ها می توانند در فضاهای مناسب مثل غذا زیاد شوند و مضر باشند. ما درباره نگه داشتن غذاها خیلی سخت گیر هستیم و همه چیز را تمیز و عایق هوا نگه می داریم. تعداد زیادی پلاستیک های مخصوص نگهداری غذا داریم.
هم چنین توی خانه حیوان نگه نمی دارم و اصلا حیوان هم نداریم. نظر من این است که آنها خیلی غیربهداشتی هستند. پشت شان را به مبل می مالند و به هر چیز که دست می زنند، ‌رویش مو می ریزند. 
آیا همه این ها موثر بوده؟ در 25 سالی که کار می کنم، یک روز هم به خاطر سرماخوردگی یا آنفولانزا غایب نبوده ام. و خانواده ام، از جمله 2 فرزندم، هیچ وقت مسمومیت غذایی نداشته اند.»

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.