ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
به گزارش خبرگزاری تسنیم, سید جواد علوی درباره نکات مفید برای دفع مشکلات معده اظهار داشت: اگر غذاخوردن با موسیقی مناسب همراه باشد باعث هضم بهتر در معده و کارایی بیشتر جذب غذا برای رشد و تقویت بدن میشود.
به گفته وی موسیقی مناسب نقش مهمی در حفظ سلامت دارد، همچنین برای برگرداندن سلامتی, روش بسیاری از حکما در درمان بیماران با صداهای خوش و مطبوعی بوده که قوت بدن را افزایش و دردهای ناشی از بیماری را کاهش میداده است.
این کارشناس طب سنتی ادامه داد: خوردن دارچین چه به صورت پاشیدن روى غذا، چه به گونه جوشاندن و دم کردن که مثل چاى تهیه میکنند برای رفع اشکالات معده, روده بسیار مفید است, دارچین پزنده غذا و لینت دهنده مزاج بلغمىها و سردمزاجهاست و یبوست را در این افراد از بین میبرد.
علوی اضافه کرد: طبیعت نمک گرم و خشک است که میتواند رطوبت و سرمای معده را از بین ببرد. با توجه به اینکه مزاج سرد و تر مزاجی است که به همراه خود سستی و کم تحرکی را به دنبال دارد، بنابراین هر چه معده به سمت سردی و رطوبت برود، تنبل تر میشود و در هضم غذا و نیز ارسال احساس سیری کندتر عمل میکند.
وی ادامه داد: وجود سردی و تری در معده موجب میشود که بعد از خوردن غذا احساس سنگینی و گاهی نفخ شدید در فرد عارض شود.
این کارشناس طب سنتی بیان داشت: خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث میشود, معده قبل از غذا گرم و فعال شود و نیز رطوبت و سنگینی آن از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود که این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از خوردن غذا جلوگیری و فرد را در حفظ سلامت و بهداشت معده کمک میکند.