ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
طرز تهیه کوکو سبزی,کوکو سبزی مجلسی,کوکو سبزی مجلسی با نان تست,کوکوی سبزی مجلسی,کوکو سبزی مجلسی,طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی,تهیه کوکو سبزی مجلسی,طرز پخت کوکو سبزی مجلسی,انواع کوکو
مواد لازم:
تخم مرغ | 4 عدد |
سیب زمینی پخته | دو عدد کوچک |
گردوی خرد شده | مقداری |
زرشک | یک قاشق غذاخوری |
سبزی کوکو | نیم کیلو |
نمک | به میزان لازم |
نان باگت | دو تا سه عدد |
آرد | یکی دو قاشق |
* در کاسه ای، سبزی کوکوی خرد شده را با تخم مرغ ها مخلوط می کنیم.
* نمک، سیب زمینی پخته رنده شده، زرشک را اضافه می کنیم و هم می زنیم.
* نان باگت ها را به صورت حلقه ای می بریم. (به ارتفاع نیم سانتیمتر) درون حلقه ها را از خمیر خالی می کنیم.
* روغن را درون ماهیتابه می ریزیم.
* داغ که شد، از مایه کوکو، در آن می ریزیم.
* حالا می توانیم تکه های گردو را درون کوکو جای دهیم. البته از اول درون مایه نیز می توانیم خرده های گردو را بریزیم. حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم خوب سرخ شود. سپس آن را پشت و رو می کنیم.
نکته 1: دقت داشته باشید که میزان سیب زمینی پخته شده رنده شده، زیاد نباشد وگرنه کوکو سبزی شما تبدیل به کوکو سیب زمینی می شود. این میزان فقط برای انسجام کوکو می باشد.
نکته 2: زمانی که حلقه های نان باگت را درون روغن گذاشتید و مایه کوکو را درون آن ریختید، با قاشق روی آن را صاف کنید و دقت داشته باشید که کاملاً با سطح نان برابر شود. اگر از سطح نان پایین تر باشد، نان سرخ می شود و سطح کوکو سرخ نشده می ماند.
نکته 3: پیشنهاد می شود گردوها را خیلی ریز نکنید و به صورت پودر درنیاورید. اجازه دهید در سطح کوکوها دیده شوند.
این غذا را می توانید به تنهایی و یا در کنار غذاهای دیگر مانند سبزی پلو با ماهی میل نمایید.