معمولا تحمل گرسنگی در ماه مبارک رمضان ساده تر از تحمل تشنگی است. ولی برای در امان بودن از تشنگی نیز راه حلهایی وجود دارد.
با نوشیدن هشت لیوان آب و مصرف یا عدم مصرف برخی مواد غذایی، میتوانید تا حد زیادی از احساس تشنگی در طول مدت روزهداری کم کنید.
در وعده سحر از غذاهای پرچرب و مواد غذایی که قند ساده دارند مانند قند، شکر، نوشابه، شیرینی، زولبیا، بامیه و شله زرد خودداری کنید.
مصرف
مواد غذایی مانند تخم مرغ پخته، تن ماهی، غذاهای کنسروی، قهوه، کاکائو،
چای پررنگ، آب یخ و گوشت زیاد در وعده سحر میتواند موجب افزایش احساس
تشنگی در طول مدت روزه داری شود.
خوردن میوههای
فصل مانند هندوانه، گیلاس و زردآلو در مدت افطار تا سحر میتواند تا حد
زیادی از احساس تشنگی در طول مدت روزهداری جلوگیری کند.
مصرف
انواع خورش و بویژه خورش سبزیجات مانند خورش کرفس و کدو در وعده سحر عامل
موثری برای کاهش احساس تشنگی در طول مدت روزهداری است.