هشدارهای درمانی

هشدارهای درمانی ، پزشگی
مصرف آجیل و کاهش خطر مرگ سالمندان گروهی از پژوهشگران هلندی با پژوهش ها و بررسی هایی که بر روی 120 هزار شهروند داوطلب در گروه سنی 55 تا 69 ساله طی مدت 10 سال انجام داده ، دریافتند مصرف دستکم 10 گرم آجیل در روز خطر مرگ زود رس را 23 درصد کاهش می دهد.
پژوهشگران دانشگاه " ماستریخت " هلند با استناد به یافته های پژوهش 10 ساله خود بر روی یک گروه سنی سالمند ، خاطرنشان کرده " مرگ زود رس ناشی از سرطان ، دیابت ، بیماری های تنفسی و عصبی در داوطلبانی که روزانه آجیل مصرف می کردند ، کمتر دیده شد در این افراد بیماری دیابت 30 درصد کمتر دیده شد ، همچنین میزان کاهش بیماری های تنفسی 39 درصد
بود ."
نتایج مطالعات و پژوهش هایی که پیش تر صورت گرفته ، ارتباط مصرف آجیل با کاهش بیماری های قلبی را ثابت کرده بود اما برای نخستین بار است که گروهی از پژوهشگران هلندی تاثیر آجیل را در تمام بیماری ها مورد بررسی قرار داده اند.
یادآوری می شود که آجیل شود و بو داده و فرآورده های آجیل مانند کره بادام زمینی ، به دلیل وجود چربی و نمک ، خاصیت درمانی ندارند ، آجیل منبع غنی فیبر ، انواع ویتامین ، ترکیبات آنتی اکسیدان و اسیدهای چرب غیر اشباع است و به همین دلیل تاثیر چشمگیری در افزایش سلامتی و بهبود عملکرد ارگان های مختلف دارد.
آلزایمر و اختلال خواب
نتایج پژوهش تازه گروهی از پژوهشگران دانشکده پزشکی هاروارد نشان داده که کاهش حافظه ، استرس ، افسردگی ، بروز مشکلات روحی ، دیابت واضافه وزن از جمله عوارض منفی اختلال خواب به حساب می آیند .
به گزارش پایگاه اینترنتی " سینس " ، پژوهشگران دانشگاه هاروارد با اشاره به این مطلب که اختلال خواب و آلزایمر رابطه متقابلی دارند و اختلال خواب می تواند یکی از مهمترین دلایل آسیب مغز و آلزایمر باشد تصریح کرده اند که بیماری پیشرونده آلزایمر که شایع ترین نوع زوال عقل به شمار می آید بطور معمول پس از 60 سالگی بروز می کند اما دلیل بروز آلزایمر همیشه کهولت و سالمندی نیست و دلایل دیگری از جمله عوامل ژنتیکی ، سکته مغزی و آسیب های روحی می تواند افراد را در هرسن و سالی که دارند دچار بیماری آلزایمر کند .
سیگار و هزاران ماده سمی
یک فوق تخصص آسم و آلرژی با استناد به یافته های علمی در جهان اعلام کرد از هر نخ سیگار 4 هزار ماده سمی وارد بدن می شود و این در حالی است که مواد سمی که از کشیدن یکبار قلیان به بدن منتقل می شود ، چند برابر سیگار است .
به گزارش ایرنا ، دکتر حبیب سهیلی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزوده : " بررسی ها نشان داده که یک بار مصرف قلیان معادل 20 نخ سیگار است و این عوارض در قلیان های عطری بسیار بیشتر است ."
کم تحرکی و اضطراب
نتایج مطالعات تازه گروهی از پژوهشگران استرالیایی نشان داده که احساس دلهره و اضطراب در اشخاصی که در طول روز بیشتر می نشینند و کمتر از خود تحرک نشان می دهند ، بیشتر است .
به گزارش پایگاه اینترنتی " هلث دی نیوز " ، پژوهشگران علوم پزشکی و روانپزشکی از دانشگاه " دیکن " در استرالیا با استناد به نتایج پژوهش ها و مطالعات تازه خود همچنین خاطرنشان کرده " بی تحرکی طی یک مدت زمان طولانی ممکن است بر سلامت روان انسان تاثیر بگذارد."
دکتر مگان تیچن سرپرست پژوهشگران دانشگاه " دیکن " در استرالیا در این زمینه افزوده : " یک عامل مستقیم نیز در این رابطه وجود دارد به این ترتیب که انجام فعالیت های نشستی مانند بازی های کامپیوتری ، سیستم عصبی را مدام تحریک می کند و نکته حائز اهمیت این است که بین نشستن طولانی مدت و اضطراب رابطه ای وجود دارد و باید مطالعات بیشتری در این باره انجام شود ."
نور آفتاب و پیشگیری از بروز بیماری ها
یک متخصص مغز و اعصاب به همه افراد به خصوص مبتلایان به بیماری ام اس توصیه کرده که روزانه دستکم 10 دقیقه در معرض نور مستقیم خورشید قرار گیرند .
به گزارش ایرنا ، دکتر بهناز صدیقی متخصص مغز و اعصاب و عضو هیات علمی دانشگاه کرمان با اشاره به این مطلب که قرار گرفتن در معرض نور خورشید از پشت شیشه تاثیری در پیشگیری از بروز و تشدید بیماری ها ندارد خاطرنشان کرده " که نور مستقیم آفتاب نه تنها در جلوگیری از تشدید ام اس موثراست بلکه در پیشگیری از بروز بیماری هایی همچون قلبی عروقی و پارکینسون نیز نقش مهمی دارد " ، وی مهم ترین منبع دریافت ویتامین "دی " را نور مستقیم خورشید ذکر کرده است .
هشدار درباره مصرف آجیل های کهنه
نایب رییس انجمن پیشگیری و درمان چاقی هشدار داد مصرف آجیل های کهنه و دارای آلودگی حاوی سم " آفلاتوکسین " و سرطان زا است .
به گزارش ایرنا ، سید ضیاء الدین مظهری نایب رئیس انجمن پیشگیری و درمان چاقی افزود : " آجیل های کهنه و دارای آلودگی اغلب در آنها ( لارو ) یا ( تخم حشرات ) وجود دارد و این ماده سرطان زا است ، و با مصرف اندک آجیل های کهنه و آلوده فرد دچار مسمومیت می شود اما مصرف آجیل های کهنه و آلوده به مقدار زیاد باعث بروز سرطان خواهد شد ."
مظهری با اشاره به این مطلب که بیشترین آلودگی ها در فندق است تاکید کرد که هنگام خرید باید به مغز فندق توجه کرد که اگر رنگ آن سفید باشد سالم است اما اگر به رنگ کرم یا قهوه ای باشد ، آلوده و دارای سم " آفلاتوکسین " است ، وی یاد آور شده که آجیل های رنگ شده یا رنگی اغلب آجیل های کهنه ای است که برخی فروشندگان سود جو برای پنهان کردن ظاهر فاسد شده آجیل ها و دادن طعم های فریب دهنده برای پوشاندن طعم کهنگی آجیل ها به آنها اضافه می کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.