بالا بردن هوش و تمرکز با طب سنتی
یک محقق و پژوهشگر گفت: یکی از مقویترین مواد برای
تقویت هوش و تمرکز آب سیب است که افراد میتوانند از شربت آن هم استفاده
کنند.
حیدر عظمایی درباره بالا بردن هوش و تمرکز با طب سنتی اظهار
کرد: حافظه فعالیتهای ذهنی و روانی مغز را انجام میدهد و به ما این امکان
را میدهد تا حالات خود مانند دانشها، تمایلات، خواستهها، دریافتهای
حسی، قضاوتها، اندیشهها، دردها، لذتها و احساسات را حفظ و آنها را به
هنگام نیاز در ذهنمان بازیابی کنیم.
وی
در ادامه افزود: یکی از مفیدترین مواد برای تقویت حافظه، شربت و خود سیب
است. این شربت حاوی ویتامین A، گروه ویتامینهای B ،B۱ B۲ ،B۳ ،B۶ ،C ،E،
کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، فیبر، آهن، منیزیم، منگنز، پکتین، روی و غیره
است. این شربت تأثیر چشمگیری در سلامتی بدن دارد و تا حدی میتواند سلامت
انسان را تضمین کند.
عظمایی
گفت: از جمله خاصیتهای شگفتانگیز آن میتوان به جوانسازی پوست و مو
اشاره کرد، این میوه به دلیل داشتن ویتامینهای A و C و E و پکتین خاصیت
آنتیاکسیدانی دارد و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند؛ استفاده از سیب
میتواند بدن را تا حد زیادی در برابر انواع بیماریها، مخصوصاً سرطانها
محافظت کند و موجب کاهش چربی خون شود. خوردن شربت سیب باعث تقویت سیستم
قلبی و عروقی میشود و عملکرد سیستم عصبی و حافظه را بهبود میبخشد و
میتواند از بروز آلزایمر پیشگیری کند. این شربت برای افرادی که از
ناراحتیهای تنفسی مثل آسم و مشکلات ریوی رنج میبرند، بسیار مفید است و
میتواند به افرادی که قند خون بالایی دارند، کمک کند.
وی
با تاکید کرد: خوردن سیب موجب درمان چاقی میشود؛ همچنین میتواند سنگ
صفرا را دفع کند و از مشکلات مشابه آن جلوگیری کند. خوردن شربت سیب برای
افرادی که سندروم روده تحریکپذیر دارند هم بسیار مفید است.
عظمایی
گفت: نوشیدن این شربت خوشطعم باعث سمزدایی از کبد و کلیهها میشود و
تأثیر چشمگیری در بهبود دید و قوای بینایی دارد؛ به طوری که استفاده از آن
از بروز آب مروارید و بیماری تباهی لکه زرد (ماکولا) پیشگیری میکند.
وی
تصریح کرد: فیبر موجود در سیب باعث بهبود عملکرد رودهها میشود و یبوست
را برطرف میکند؛ استفاده از آن برای دندانها بسیار مفید است و باعث تقویت
استخوانها میشود. شربت سیب میتواند یک نوشیدنی مناسب برای افراد در
معرض پوکی استخوان و آرتروز باشد.
محقق
و پژوهشگر بیان کرد: برای تهیه شربت سیب کافی است سیبهایی را که هستههای
آن جدا شده است خوب میکس کنید. به ترکیب به دست آمده مقداری سکنجبین و در
صورت دلخواه مقداری گلاب اضافه کنید تا آماده خوردن شود. توجه داشته باشید
زمانی که گلاب اضافه شود، خاصیت نشاطآور و آرامبخشی هم پیدا میکند.