عید نوروز و افزایش مصرف شیرینی و آجیل همواره از دغدغههای مردم است.
پیام فرحبخش متخصص تغذیه گفت: آجیلها در قسمت نوک هرم غذایی که گروه دانههای روغنی و شیرینیها
است، قرار دارند، به همین دلیل از کالری بالایی برخوردارند و مصرف آنها
به صورت دائمی توصیه نمیشود و تنها گاهی میتوان از آنها استفاده کرد. با
این وجود لازم به ذکر است که سرشار از منابع غنی املاح معدنی و ویتامینها
هستند.
وی در ادامه اظهار داشت: هر 20 عدد پسته
یک واحد چربی و هر 8 بادام زمینی و هندی یک واحد چربی محسوب میشوند، به
همین دلیل در بین آجیلها پسته نسبت به سایر اقلام آجیل کالری پایینتری
دارند و بادام زمینی و هندی بالاترین رتبه کالری را به خود اختصاص
دادهاند. باتوجه به اینکه فرد بالغ روزانه 1500 تا 2000 کالری بسته به
جنسیت، وزن و جثه نیاز دارند، بنابراین میتوان گفت با خوردن یک ظرف آجیل
تقریبا یک سوم کالری روزانه خود را تامین کرد و فرد مصرف کننده در معرض
اضافه وزن قرار میگیرد.