با مصرف ماهی به دلیل مقادیر زیادی از ویتامین و املاح از بروز سرطانهای مختلف جلوگیری میشود.
اولیایی
متخصص تغذیه با اشاره به فواید مصرف ماهی اظهار داشت: مصرف ماهی به دلیل
داشتن امگا 3 و ویتامین D یکی از مواد غذایی سالم برای تقویت سیستم ایمنی و
دفاعی بدن و شادابی افراد است به طوری که افراد با مصرف منظم و با برنامه
این ماده دریایی خود را در برابر انواع بیماریها و حتی سرطانهای خطرناک
ایمن میکنند.
وی بیان کرد: در رژیمهای غذایی مناسب، با حذف گوشت
قرمز و استفاده از غذاهای گیاهی و ماهی که نقش مهمی در پیشگیری از سرطان
روده بزرگ دارد می توان از سرطان پیشگیری کرد و طبق مطالعات انجام شده
افرادی که از ماهی استفاده نمیکنند 45درصد بیشتر دچار بیماری روده بزرگ
میشوند.
این متخصص با بیان این که مصرف ماهی از التهاب و سرطانی
شدن سلولهای خون جلوگیری میکند، افزود: ماهی سرشار از اسیدهای چرب اشباع
نشده است و همین امر سبب می شود تا به وسیله پیوندهای دوگانهاش تنظیم
فعالیتهای بدن را تنظیم میکند.
اولیایی ابراز داشت: ماهی همچنین
حاوی مقایر ویتامین D است که این ویتامین از بروز سرطان سینه و کولون در
زنان جلوگیری میکند و همچنین ویتامین D، عروق خونی که منجر به رشد
تومورهای خطرناک مغزی میشوند را به طور کامل مسدود و از رشد سلولهای
سرطان جلوگیری می کند.
وی در پایان گفت: افرادی میخواهند عمر
طولانی و سالمی داشته باشند نباید از مصرف منظم ماهی غافل شوند، زیرا این
آبزیان دریایی منبعی از پروتئین، امگا 3 و ویتامین D است که برای سلامتی و
شادابی بدن مفید است.
باباکوهی
شنبه 19 دیماه سال 1394 ساعت 08:47 ق.ظ