زمستان و تغذیه

یک دستیار تخصصی طب سنتی مطرح کرد:

افزایش سلامت افراد با پرهیز از مصرف غذاهای سرد در زمستان

زمستان کوهستان

یک دستیار تخصصی طب سنتی گفت: در فصل زمستان از مصرف دوغ و ماست, میوه‌های آبکی به ویژه شب‌ها باید پرهیز کرد، همچنین افراد از مصرف آب سرد در طول فصل سرما به ویژه زمانی که دچار زکام و سینوزیت و خلط پشت حلق هستند, بپرهیزند.

  محمد علی زارعیان درباره تدابیر زمستان اظهار داشت: با توجه به اینکه زمستان فصلی است سرد لذا می‌تواند تشدیدکننده یا شروع کننده بیماری‌های سرد باشد، لذا در این فصل از مصرف غذاهای سردمزاج مثل لبنیات و میوه‌های آبکی به ویژه شب‌ها و در صورت سردمزاج بودن پرهیز باید پرهیز کرد.

به گفته وی افراد از غذاهای گرمی بخش که با ادویه‌های مناسب تهیه شده‌اند, بهره‌مند شوند. البته مقدار مصرف این غذاها به تناسب مزاج خواهد بود، یعنی سردمزاج‌ها بیشتر و گرم مزاج‌ها بسته به نیاز و تحمل.

این دستیار تخصصی طب سنتی افزود: اگر از مشکل سوء هضم رنج نمی‌برند، و خانه نشین نیستند و عمده اوقاتتان در فضاهای سربسته نمی‌گذرد، چون بدن برای تامین حرارت پایه سوخت و ساز را در زمستان بالاتر می‌برد، سعی کنند از غذاهایی استفاده کنند که مدت زمان طولانی‌تری شما را سیر نگه می‌دارند.

زارعیان بیان کرد: از مصرف مغزهای بادام, گردو, فندق و پسته در این فصل غافل نشوید ولی از افراط در مصرف آنها به ویژه اگر گرم مزاج هستند، بپرهیزند.

وی عنوان کرد: سعی کنید غذاهای پخته را قبل از سرد شدن و تا گرم هستند, استفاده کنید و اگر سرد شده‌اند و امکان گرم شدن دارند، گرم کرده و مصرف کنند.

این دستیار تخصصی طب سنتی عنوان کرد: نوشیدنی‌ها نیز بهتر است در این فصل گرم باشند مثل دمنوش‌های مختلفی که از دم کردن گیاهان مختلف بسته به عادت و مزاج می‌توانند استفاده کنند.

زارعیان بیان داشت: از مصرف آب سرد در طول فصل سرما به ویژه زمانی که دچار زکام و سینوزیت و خلط پشت حلق هستند, بپرهیزند. آب سرد ناشتا یا بعد از خواب نیز حذف کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.