خورش داوود پاشا

خورش داوود پاشا + مواد لازم و طرز تهیه

از خوشمزه ترین خورشت های ترکی خورش داوود پاشا است  طرز تهیه این غذای خوشمزه  که مخصوص کشور ترکیه است.
,[categoriy]

خورش داوود پاشا + مواد لازم و طرز تهیه -آکا


مواد لازم برای خورش داوود پاشا :

گوشت چرخ کرده      ۱ کیلو
پیاز رنده شده      ۲ عدد
پودر نعنا خشک      ۱ قاشق سوپخوری
رب انار ملس      ۲ قاشق سوپخوری
آب     ۱ لیوان
نمک، فلفل و دارچین     به میزان لازم
کره     مقداری

,[categoriy]

طرز تهیه خورش داوود پاشا :

در یک ظرف مناسب گوشت چرخ کرده را که مخلوطی از گوشت گوسفندی و گوساله است با یک عدد پیاز رنده شده، ادویه جات و نمک خوب مخلوط کرده ورز دهید، سپس  با کمک دست قلقلی هایی به اندازه گردو درست کنید. گوشت های قلقلی را در یک ظرف گذاشته و آن را  داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.

مقداری کره در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز باقی مانده را رنده کرده، داخل تابه بریزید و  آن را کمی تفت دهید. بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد، قلقلی ها را  داخل تابه خوب سرخ کنید.

در این زمان پودر نعنا خشک را به قلقلی ها اضافه کرده و آن را همراه با گوشت ها کمی تفت دهید. رب انار ملس را در یک لیوان آب خوب حل کنید، سپس آن را هم به مواد داخل تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد گوشت برود.

در آخر صبر کنید تا مواد جوش بیاید و جا بیفتد.بعد از نیم ساعت که غذا خوب جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.