شامی گیلانی

طرز تهیه شامی گیلانی

طرز تهیه شامی گیلانی

 شامی را خیلی از افراد دوست دارند، ما هم در این بخش از سایت آکاایران قصد داریم تا طرز تهیه شامی این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

 

گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم

پیاز: 1 عدد
سیب زمینی: 2 عدد
لپه: 250 گرم
مغز گردو: 75 گرم
سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): 500 گرم
تخم مرغ: 5 تا 6 عدد
روغن مایع: به میزان لازم
زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه شامی,شامی گیلانی ,طرز تهیه شامی گیلانی

طرز تهیه شامی,شامی گیلانی,طرز تهیه شامی گیلانی,روش تهیه شامی گیلانی,طرز پخت شامی گیلانی,آموزش پخت شامی گیلانی,مواد لازم برای شامی گیلانی,شامی گیلانی خوشمزه,دستور پخت شامی گیلانی,زمان پخت شامی گیلانی,آموزش آشپزی,آشپزی,کتلت و شامی


 طرز تهیه:
گوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.