آشنایی با روش تهیه پیتزای سالم و کمکالری
پیتزا یکی
از محبوبترین غذاها در میان مردم جهان است. اما بسیاری فکر میکنند غذایی
است ناسالم و پر کالری! با اینکه بعضی از انواع این غذا واقعا این دو ویژگی
را دارند، اما پیتزا پتانسیل سالم و کم کالری بودن را نیز در خود دارا
بوده که بستگی به نوع آشپزی آن دارد.
۲۸۰ گرم خمیر یا نان پیتزا ( اگر بتوانید مدل ایتالیایی با طعم پنیر استفاده کنید که چه بهتر)
یک و یک چهارم پنیر موزارلا خرد شده ( حدود ۱۴۰ گرم )، تقسیم شده
۴۵۰ گرم گوجه فرنگی انگوری که عرضی برش خرده باشند
یک دوم فنجان ریحان تازه خرد شده
یک قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی ( یا ادویه مورد علاقه خودتان )
۲ قاشق چایخوری سرکه بالزامیک
- ۱.فر را تا دمای ۴۵۰ درجه گرم کنید.
- ۲.نان پیتزا را روی سینی پخت قرار دهید، یک دوم فنجان از پنیر را روی
آن بریزید، یک فاصله یک سانتی تا لبههای پیتزا بگذارید. گوجهفرنگیها را
روی پنیر پیتزا بچینید و سپس ریحانها را اضافه کنید. ادویه و سرکه را هم
به ترتیب روی پیتزا بریزید.
- ۳. باقی پنیرها را روی مواد پیتزا بریزید. پیتزا را در دمای ۴۵۰ درجه
به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا پنیرها کاملا ذوب شوند. پیتزا را به هشت قسمت
تقسیم کنید