کشمش

انگور خشک شده که همه به نام کشمش می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است… کشمش در ایران و مصر در ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد، تولید شده بود. 


۱- کشمش، میوه خشک مغذی است و مانند دیگر خشک بارها در تمام سال یافت می شود. یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم سدیم می باشد.

بنابراین برای افرادی که رژیم های کم سدیم را باید رعایت کنند، خوردن کشمش بسیار مفید می باشد.

keshmesh va khavas an-کشمش و خواص آن-Raisins

  
۲-
کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد و از تخریب سلولی جلوگیری می کند.
  
۳-
کشمش برای سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی را بر عهده دارد، به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی بسیار مفید است..

۴- منبع خوب ویتامین D و هورمون استروژن می باشد.
 
۵-
کشمش با وجودی که شیرین و چسبناک می باشد، بر دندان اثر مخربی ندارد و باعث خرابی دندان نمی شود، حتی می توان گفت این میوه خشک از فساد دندان جلوگیری می کند… کشمش برای سلامت دندان و لثه بسیار مفید می باشد.
 
۶-
کشمش منبع خوب ویتامین ها و عناصر مغذی بدن می باشد. عناصر و ویتامین هایی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین B در کشمش موجود است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.