تهیه پلو شیرازی

طرز تهیه شیرازی پلو

کف ظرف پیرکس را چرب کنید، نیمی از برنج را در آن بریزید و روی آن مرغ ریش شده زرشک و بادمجان های خرد و سرخ شده را قرار دهید  و خلال پسته بپاشید...

مواد لازم :

برنج                                                  3 پیمانه

ماست                                             نصف پیمانه

زعفران دم کرده                            1 قاشق سوپ خوری

شکر                                      3 قاشق سوپ خوری

سینه مرغ                                                1 عدد

پیاز نگینی خرد شده                                       1 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه                              به مقدار لازم

تخم مرغ                                                  3 عدد

زرشک                                      3 قاشق سوپ خوری

بادمجان دلمه ای                                           1 عدد

خلال پسته                                  1 قاشق سوپ خوری

پلوی شیرازی,پلوهای محلی


 

روش تهیه:

برنج را با مقداری نمک و آب به مدت یک ساعت خیس نمایید.

سپس آن را در آب جوش بریزید، آبکش نمایید و با ماست و زعفران مخلوط کنید.

سینه مرغ را با پیاز و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و آب روی حرارت قرار دهید تا مرغ پخته شود، آن گاه آن را از آب خارج و ریش نمایید.

حالا تخم مرغ ها را به برنجی که با ماست، زعفران و شکر ترکیب نموده اید، بیفزایید.

کف ظرف پیرکس را چرب کنید، نیمی از برنج را در آن بریزید و روی آن مرغ ریش شده زرشک و بادمجان های خرد و سرخ شده را قرار دهید  و خلال پسته بپاشید.

سپس بقیه برنج را روی آن بریزید و با پشت قاشق فشار دهید.

حالا در ظرف را بگذارید و به مدت یک ساعت در فری که از قبل با دمای 200 درجه  سانتی گراد گرم شده است، قرار دهید تا برنج دم بکشد و در سطح پایین ظرف طلایی شود.

اکنون پلو را در دیس برگردانید.

انرژی کل: 2700 کیلو کالری

بوییدن گل

بوئیدن گل‌های طبیعی باعث بهبود و تقویت عملکرد سلول‌های مغز می‌شود.
درخشان‌پور متخصص طب قرآنی گفت: در کنار مسائل معنوی بوی گل‌های طبیعی نقش بسیار مهمی در تقویت حافظه دارند.
وی ادامه داد: عطرهایی که از ترکیبات شیمیایی درست شده‌اند و یا عطرهای طبیعی که برای ماندگاری بیشتر بویشان به آن‌ها مواد شیمیایی اضافه می‌شود اثری در تقویت حافظه ندارند.
وی اظهار داشت: گل‌های طبیعی با بدن انسان هماهنگ و سازگار است و می‌تواند باعث تحریک مخاط بویایی و در نتیجه احساس شادی و لذت برای فرد شود. همچنین افزایش سوخت و ساز بدن، هضم بهتر غذا و بهبود عملکرد هورمون‌ها را به دنبال دارد.
وی تأکید کرد: بوئیدن گل‌های طبیعی در طول روز به خصوص هنگام خواب تأثیر شگفت‌انگیزی بر تقویت سلول‌های مغزی داشته و موجب خواب با لذت برای فرد می‌شود.
وی با بیان اینکه بوئیدن گل رز قسمتی از مغز که متعلق به یادگیری است را تقویت می‌کند به افراد توصیه کرد: یکی از بهترین زمان‌ها برای بوئیدن گل هنگام نماز است و توجه به این نکته ضروری است که در استشمام بوی گل نباید افراط کرد چون گاهی اثرات مخربی بر روی مغز ایجاد می‌کند.

چراغ راهنمای سلامت

این بار عبارت چراغ راهنمایی را به جای اینکه در قوانین راهنمایی و رانندگی بشنویم، در قوانین سلامت می شنویم چراکه برای سالم بودن باید چراغ راهی باشد تا درست را از اشتباه روشن سازد.
افزایش جریمه عبور از چراغ قرمز در چهارراه ها، این استراتژی جدید راهنمایی و رانندگی برای کاهش میزان تخلف های رانندگی است اما از این پس قرار است وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو نیز از آن برای رسیدن به اهداف خود بهره ببرد، با این تفاوت که با عبور از چراغ قرمز راهنمایی و رانندگی نهایت با پرداخت جریمه هرچند سنگین البته در صورت رخ ندادن پیشامدهای ناگوار، ماجرا ختم به خیر می شود ولی با عبور از چراغ قرمز محصولات غذایی و نادیده گرفتن آنها، این بار دور زدن قانون سلامت محور می تواند تبعات غیر قابل جبرانی را برای ما به همراه داشته باشد.

نصب چراغ راهنمای محصولات غذایی از جمله برنامه های وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو  برای آگاهی بیشتر مردم از محتویات محصولات غذایی و تاثیر آنها بر سلامتشان است که در کنار دیگر برنامه‌های سلامت محور در حال اجرا  می باشد. در این برنامه تلاش می شود تا  توجه بیشتری به میزان نمک، چربی ، قند و اسیدهای چرب به ویژه برای افراد حساس که بیماری های قلبی عروقی، دیابت، اضافه وزن،  چربی و فشار خون دارند، شود.
شاید بتوان از علل اجرای چنین طرحی را افراط و تفریط های ایرانیان در مصرف برخی مواد غذایی دانست که موجب افزایش شیوع  بیماری هایی مانند سرطان، بیماری های قلبی عروقی و دیابت  شده که در حال حاضر بیشترین میزان مرگ و میر در کشور را به خود اختصاص می دهند .
رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو درخصوص برچسب گذاری موادغذایی می گوید: با اجرای این طرح میزان نمک، روغن و شکر مورد استفاده در مواد غذایی از طریق سه رنگ سبز، زرد و قرمز مشخص می‌شود. بررسی‌ها حاکی از آن است که 15 درصد از فراورده‌ها در حال حاضر به برچسب چراغ راهنمای تغذیه‌ای مجهز شده‌اند و تا پایان سال به کارخانجات فرصت داده شده که این برچسب راهنمای تغذیه‌ای را روی محصولات خود درج کنند. برخی از تولید کننده‌ها این موضوع را به آخرین دقایق موکول کرده‌اند.

تشویقی که اجباری می شود!
حسین رستگار مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو در خصوص هدف از تعیین چراغ راهنمای محصولات غذایی عنوان کرد: برچسب های راهنمای تغذیه ، میزان نمک ، شکر، روغن و کالری خوراکی را نشان می دهد. اگر این مواد بیشتر از حد مجاز تعیین شده در محصولات غذایی به کار رفته باشند، رنگ آن قرمز است. این نشانگرهای رنگی به مصرف کننده برای شناسایی ویژگی های تغذیه ای محصول کمک می کند تا با توجه به شرایط جسمی و نیازهای شخصی، انتخاب آگاهانه داشته باشد؛ به عنوان مثال بیمار دیابتی باید محصول با میزان قند پایین را انتخاب کند. 
وی خاطر نشان کرد : در حال حاضر زدن چسب های تغذیه ای رنگی روی محصولات غذایی ، تشویقی است اما در آینده  نزدیک اجباری می شود و مراکز تولید مواد غذایی برای دریافت مجوز باید برای محصولات خود چسب تغذیه ای رنگی را دریافت کنند.

رسیدن به چراغ راهنمایی محصولات غذایی با گذر از هفت خان رستم
سعیدرضا رضایی مشاور اداره کل نظارت بر مواد غذایی و دبیر کمیته کشوری برچسب گذاری درخصوص وضعیت اجرای برنامه چراغ راهنمای مواد غذایی گفت: از آنجایی که این برنامه یک پروژه ملی است و نیاز به بررسی دقیق فرآیند دارد، قطعا یک بازه زمانی برای اجرای آن و جا افتادن آن در بین مردم پیش بینی شده که خوشبختانه تاکنون روند اجرای آن مورد قبول است.
وی افزود: دانشگاه های علوم پزشکی تا هفته آینده گزارشی را در خصوص روند رشد اجرایی این برنامه در نقاط مختلف کشور در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می دهد. طبق آخرین آماری که گزارش شده حدود 10 درصد از محصولات غذایی برچسب گذاری شدند.

تمامی محصولات غذایی چراغ دار می شوند!
رضایی با  بیان اینکه با افزایش میزان پوشش برچسب گذاری محصولات غذایی نیاز به فرهنگ سازی در بین مردم برای استفاده از این برنامه احساس می شود، گفت: در حال حاضر به صورت محدود در دانشگاه ها ، مدارس و مجامع برنامه فرهنگ سازی برای استفاده از برچسب های محصولات غذایی  اجرا می شود.
وی تاکید کرد: برچسب گذاری محصولات غذایی  براساس نوع محصول انجام نمی شود بلکه براساس الویت بندی واحدهای تولیدی برای دریافت مجوز و زمان مراجعه آنها است. واحدهای تولیدی که پروانه و مجوز آنها در حال صدور بوده برای دریافت برچسب و چراغ راهنمای محصولات اقدام کردند، همچنین در حال حاضر واحدهای تولیدی که زمان تمدید مجوز آنها رسیده، نیز فرآیند برچسب گذاری محصولات خود را شروع کرده اند.
این صاحب نظر ضمن بیان اینکه فرآیند چاپ و تهیه برچسب های محصولات غذایی بسیار زمان بر است، عنوان کرد: با توجه به پیش بینی های صورت گرفته ، انتظار داریم که در سال 95 برچسب محصولات غذایی را به صورت کامل و مشهود در سطح بازار داشته باشیم.

چراغ راهنمایی که چراغ راهتان می شود
دبیر کمیته کشوری برچسب گذاری در ادامه درخصوص طرز استفاده از این نشانگرها برای مصرف کننده گفت: طرز استفاده از این برچسب ها بسیار ساده است.با توجه به اینکه در جداول عوارض تغذیه ای ، مصرف کننده ارزیابی مشخصی از میزان قند، چربی و نمک ندارد ، در این برچسب ها با رنگ قرمز، زرد و سبز اقدام به تعیین حدود نمک، چربی، قند و اسیدهای چرب که چهار شاخص مهم و اثر گذار بر سلامت هستند ، شد که رنگ قرمز میزان بالا، زرد میزان متوسط و سبز میزان کم عوامل چهارگانه آسیب رسان به سلامت را نشان می دهند . یعنی مصرف کننده می داند که رنگ قرمز میزان چربی بالا محصول را نشان می دهد و با توجه به وضعیت جسمانی، فعالیت فیزیکی و نیاز بدن خود محصول مناسب را انتخاب می کند.
وی افزود: با این نشانگرها مصرف کننده تشخیص می دهد که فلان محصول ذات شور یا شیرین دارد و براساس نیاز خود مصرف آن را مصرف می کند. بنابراین چه خوب است که چراغ راهنمایی محصولات غذایی را هم در کنار چراغ راهنمایی و رانندگی به بخشی از قوانین حیاتی زندگی خود تبدیل کنیم،  چرا که هر دو چراغ راه درست زندگی و سلامتی را به ما نشان می دهند.

هتل درختی

هتل درختی ! هتل لوکس بالای درخت

هتل درختی ! هتل لوکس بالای درخت + عکس

این هتل لوکس به تازگی در قلب لندن باز شده است .

 

۲۴۶fd1efd869003025cce0b71002794bcf948f19

۶e0761fc9039437209bcb36c38c548df96b8611b

۷۳f89b5654e63c8064813194af02acd1566b3b3c

سالا د شیرازی !

یافته‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهند نداشتن آگاهی در مورد چگونگی سرو کردن دسرها و سالادها کنار غذا باعث مشکلات گوارشی زیادی می‌شود.

سالاد شیرازی یکی از محبوب‌ترین سالادهای ایرانی است که متشکل از خیار و گوجه فرنگی و پیاز به همراه چاشنی‌هایی است.

در کنار تمام خواص تغذیه‌ای که دارد، این سالاد می‌تواند برای افرادی که نمی‌توانند غذاها را به سادگی هضم کنند و نفخ یکی از مشکلات گوارشی آن‌‌ها به سبب می‌آید، دردسرساز شود. 

بررسی‌ها نشان می‌دهند سالاد شیرازی که از سبزیجات متعدد تشکیل شده است می‌‌تواند روده‌ها را با مشکلات زیادی روبرو کند و بهتر است آن را به تنهایی مصرف کرد و خوردن آن همراه با غذا و یا سالاد می‌تواند باعث ایجاد اختلال در هضم غذاهای سنگین مانند برنج و غذاهای نشاسته‌ای شود.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند که سالاد شیرازی را نباید با چاشنی‌های ترش مصرف کرد و چاشنی‌هایی با طعم معتدل بهترین انتخاب هنگام مصرف سالاد شیرازی است.

درمان افسردگی

غمگین بودن یکی از احساسات جدایی ناپذیر بشر است. خیلی از بزرگترین افراد مانند پیامبران الهی نیز در طول زندگی احساس ناراحتی و غم را تجربه کرده اند. بنابراین می توان گفت که غم مانند شادی از احساسات بشر محسوب می شود.

اوست که می خنداند و می گریاند….سوره مبارکه نجم

در کتاب آسمانی و مقدس قران بارها ناراحتی پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) ذکر شده است و خداوند متعال از طریق وحی پیامبرش را دلداری داده است. پس می توان نتیجه گرفت که نمی توان احساس غم و اندوه را افسردگی در نظر گرفت. غم و اندوه پیامبران مانع از ادامه ماموریت الهی آنان نمی شده است و ایشان همواره امیدوار به رحمت الهی بوده اند. اما افراد افسرده در بیشتر مواقع احساس غم و اندوه همراه با نامیدی و یاس دارند. زندگی برای این افراد بدون معنا است و آن ها بی هیچ دلیل غمگین و ناراحت هستند و انرژی برای انجام حتی فعالیت های روزمره شان را ندارند.

خندیدن و گریه کردن از احساسات مخصوص انسان هاست که باقی حیوانات این احساس را ندارند. اگر احساس غمگین بودن و نامیدی بیشتر از دو هفته در فرد باقی بماند به آن افسردگی بالینی گفته می شود.

افسردگی ناشی از حس ناتوانی و عدم کنترل و آزادی است.

در ادامه راه هایی برای رهایی از نامیدی و احساس بی ارزشی و بی معنایی از منظر اسلام برای شما خواهیم آورد. هر راهکار را به منزله افقی تازه برای درمان بیماری در نظر بگیرید و با آغوش باز پذیرای راه کار های الهی باشید.

۱ .  لایکلف الله نفسا الا وسعها

خداوند بر هیچ انسانی چیزی را تحمیل نمی کند که روح او طاقتش را نداشته باشد. خیلی از مواقع مشکلی پیش می آید که شاید در نظر اول زندگی کردن در کنار آن مشکل غیرممکن به نظر بیاید ولی بدون اینکه خودمان بدانیم زندگی ادامه پیدا کرده است. حتما افراد زیادی را می شناسید که با مشکلاتی در زندگی دست و پنجه نرم می کنند که شاید از نظر شما غیر قابل تحمل باشد. بنابراین مطمئن باشید اگر رنج و مصیبتی بر شما وارد می شود حتما خداوند متعال توان تحمل ان را در شما دیده است.

۲ . ان مع العسر یسرا فان مع العسر یسرا

همانا بعد از هر سختی آسانی است. بله ، خداوند متعال در کتاب مقدسش به ما بنده ها مژده داده است که اگر سختی بر ما می رسد بعد از آن آسایش و راحتی را برایمان به ارمغان می اورد. بنابراین باید بدانیم که بعد از هر سختی آسانی است. آسایش مرگ پس از زندگی، آسایش خواب بعد از سختی های روزمره، آسایش بازنشستگی بعد از سالها تلاش و کوشش و… بعد از هر غروبی طلوعی وجود دارد . بنابراین هیچ سیاهی تا ابد باقی نمی ماند.

۳ . لقد خلقنا الانسان فی کبد

زمانی که شما با مشکلی رو به رو می شوید بدون این که بخواهید سوالاتی در ذهنتان پدید می اید. سوالاتی از قبیل اینکه هدف از زندگی انسان ها چیست و چرا باید انسان متحمل رنج و مشکلات بشود. اما باید بدانید که انسان از زمانی که نطفه ای در رحم مادر است مشکلات و سختی ها با او هستند و تمام مشکلات آزمایشی برای اوست و هر که از این آزمایش سربلند بیرون بیاید به جایگاه والایی دست می یابد. بنابراین گمان نکنید که سختی ها فقط برای عده ای است و عده ای دیگر از آن بی نصیب هستند.

هر که در این بزم مقرب تر است
جام بلا بیشترش می دهند

پیامبر اسلام در روایتی می فرماید که همیشه در زندگی به افرادی که کمتر از شما خوشبخت هستند بنگرید.

از طرفی این را بدانید که اگر روحی گرسنه برای درک حقایق زندگی داشته باشید بیشتر رشد خواهید کرد. این مشکلات و سختی های زندگی هستند که روح شما را گرسنه می کنند و به شما این امکان را می دهد تا به انسانیت و چرا و چگونگی زندگی بیشتر فکر کنید.

این وقایع نیستند که شما را خوشحال و یا افسرده می کنند بلکه بازتاب درونی شما است که تعیین کننده شادی یا ناراحتی است  که نشانگر بلوغ روانی و معنویت شما می باشد.

 ۴ . افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بسیاری از افسردگی ها به دلیل احساس ضعف و ناتوانی است. وقتی انسان ها احساس پوچی کنند افسرده می شوند. اما شما باید بدانید که همه چیز تحت نظارت و کنترل خداوند یگانه است و از طرفی خداوند ما را مختار و آزاد آفریده است. حتی اگر به خدا اعتقاد ندارید و افسرده هستید برای یک بار هم که شده با خداوند صحبت کنید. تصور کنید که در آغوش کسی هستید که از مادر مهربان تر است. پیش او گریه کنید و خواسته هایتان را به او بگویید. اگر خودتان را به خدا بسپارید و ایمان بیاورید که در هر لحظه خداوند یاری تان می کند و نمی گذار که شما ناتوان و تنها باشید مانند دانه ای در زمین مرغوب رشد خواهید کرد و به درختی تنومند تبدیل خواهید شد.

به خداوند بگویید که خدایا خودم را به تو واگذار می کنم و هر چیزی که در دنیا بر من برسد از تو است. اگر حتی ایمان هم ندارید این کار را بکنید و نتیجه درونی اش را مشاهده کنید.

۵ . گذشته را رها کنید و آینده را به حال خود واگذار کنید

گذشته ها گذشته است و آینده خود به خود خواهد آمد. آن چه که هم اکنون وجود دارد را دریابید و از الانتان لذت ببرید. ببینید امروزتان چگونه است و گذشته را به حال خود رها کنید. نگرانی های آینده امروز شما را تهی و بی ثمر خواهد کرد.

۶ . همه چیز گذرا است

این را بدانید که هیچ چیزی در این دنیا ثابت نیست و همه چیز گذرا و رد شدنی است. ممکن است افراد سالم بیمار شوند و افراد بیمار سلامتی خود را به دست بیاورند. مرگ عزیزان ، از دست دادن شغل و … همگی گذرا هستند و این جز روند طبیعی زندگانی همه انسان هاست. همچنین اگر امروز چیزی را در کنترل ندارید و احساس یاس می کنید این احساس نیز گذرا است و شما بهبود پیدا خواهید کرد و می توانید به هدف های متعالی در زندگی تان دست یابید.

۷ . لاتقنطوا من رحمه الله

هیچ قرص و دارویی و هیچ مشاور و همراهی بهتر از ایمان و اعتقاد به خدا وجود ندارد. اگر ایمان داشته باشید که یک ناظر همیشه حاضر و بیدار مراقب شما است و خود را به او بسپارید و این ایمان را در اعماق وجودتان جاری کنید خواهید دید که در بدترین شرایط همه چیز شکل و بوی دیگری به خود می گیرد. پس مثبت بیاندیشید و روحتان را سرشار از وجود خداوند رحیم و مهربان کنید. بدانید که خداوند از تمام اشتباهات بندگانش به شرط این که توبه کنند می گذرد. گذشت خداوند ارحم الراحمین مانند انسان ها نیست. او ستار العیوب است و همه چیز در دستان مهربان اوست. پس از او بخواهید که شما را ببخشد و او نیز می بخشد.

خداوند [هرگز] شرک را نمى‏ بخشد! و پایین‏ تر از آن را براى هر کس [بخواهد و شایسته بداند] مى ‏بخشد.

اعتماد به نفس

اعتماد به نفس، در طول کودکی شکل می‌گیرد و به دلیل قدرت و نفوذی که در طول زندگی انسان دارد، ایجاد و حفظ آن در کودکان یکی از مهمترین وظایف والدین است.
معصومه اسماعیلی روانشناس  اظهار داشت: تربیت کودک با روشی آزاد منشانه، تحت نظارت و کنترل غیر مستقیم والدین منافع زیادی برای رشد و تقویت اعتماد به نفس او دارد که این منافع از طریق شرکت دادن کودک یا نوجوان در گفتگو درباره مسائل زندگی، تمرین قضاوت و داوری در مورد خود و امور مختلف و دادن فرصت انتخاب‌های محدود کنترل شده و به او ایجاد می شود.
وی عنوان کرد: کودکان تک فرزند نسبت به کودکان هم سن و سال خود که دارای خواهر یا برادر هستند، از اعتماد به نفس پایین تری برخوردارند.
این روانشناس در پایان گفت: نوجوانان یا کودکان دارای اعتماد به نفس زیاد، شخصیتی مقاوم و از درون مثبت دارند این نوع شخصیت به آنها کمک می کند تا به بهترین شکل ممکن بر مشکلات و موانع زندگی غلبه کنند و یکی از کارهای موثر برای فرزندان دارای اعتماد به نفس پایین، تنظیم فهرستی از توانایی‌های آنها در انجام کارهای مختلف و تشویق مثبت کودکان مخصوصا در خصوص دیگران و ترغیب به فعالیت‌های مثبت و موثر بیشتر است.

موز

  موز حاوی اسید آمینه ضروری برای بدن به نام تریپتوفان است که پس از مصرف به سروتونین تغییر می یابد. تاثیرات این میوه خیلی سریع بر خلق و خو تاثیر می گذارد.

موز میوه مناطق گرمسیری است که منبع غنی از انرژی، ویتامین ها و مواد معدنی محسوب می شود و برای انواع رژیم های غذایی حتی در دوران کاهش وزن مناسب است. موز یکی از پر مصرف ترین و سالم ترین میوه هاست.

معمولا تصور می شود موز میوه پرکالری است و افرادی که قصد کاهش وزن دارند نباید موز بخورند؛ در حالی که هر 100 گرم موز 90 کالری دارد که اگر در حد متعادل مصرف شود تاثیر منفی ندارد و بر عکس خواص بسیاری به بدن می رساند.

مهم ترین خواص موز

 موز سرشار از قندها و مواد معدنی مختلف مانند منیزیوم، پتاسیم، آهن و بتاکاروتن است. همچنین نباید از مقدار بالای ویتامین های آن از جمله ویتامین های گروه B، اسید فولیک، ویتامین C،E و فیبرها غافل شد. به علاوه، موز منبع غنی هیدرات های کربن است که یکی از مهم ترین گروههای تامین انرژی در بدن محسوب می شود. به خاطر این فواید توصیه می شود موز حتما در برنامه غذایی بچه ها گنجانده شود.

مقدار پتاسیم زیاد این میوه نیز باعث می شود به دفع چربی های اضافی بدن کمک کند و در نتیجه در حفظ تناسب اندام و بهبود ناراحتی هایی مانند فشار خون بالا و نقرس مؤثر باشد.

پرفشاری خون

زمانی که فردی سدیم زیاد و پتاسیم کم مصرف کند ممکن است دچار فشار خون بالا شود. در این صورت بسیار مهم است که پتاسیم وارد خون شود که موز سرشار از این ماده معدنی است.

توصیه می شود هر روز و ترجیحا صبح موز میل شود. این عادت خوب موجب حفظ فشار خون در سطح مطلوب می شود.

افسردگی

بسیاری از افرادی که دچار افسردگی هستند بهبود حالات روحی خود پس از خوردن موز را تایید می کنند. محققان ثابت کرده اند که این تاثیر به خاطر وجود اسید آمینه تریپتوفان در موز است که باید از طریق تغذیه تامین شود زیرا بدن به تنهایی نمی تواند مقدار مورد نیاز را بسازد.

به علاوه زمانی که این اسید آمینه وارد بدن می شود به تریپتتوفان تبدیل می شود که به هورمون خوش خلقی معروف است. خوردن یک موز در روز برای بهره مندی از این تاثیرات کافی است تا پس از چند دقیقه آرامش و اخلاق خوب احساس شود.

استرس

استرس متابولیسم را مختل می کند و در این صورت سطح پتاسیم خون کاهش می یابد. برای تنظیم این تعادل بهتر است موز میل شود که همان طور که می دانید سرشار از پتاسیم است. همچنین تاثیر آرام بخشی موز نیز به دفع این حالت کمک می کند.

یبوست

موز برای سیستم گوارش بسیار عالی است. پکتین موجود در آن که نوعی فیبر غذایی است روند هضم را تسریع و به دفع مواد سمی از بدن کمک می کند. به همین دلیل برای بهبود یبوست و عملکرد کند روده ها نیز مفید است. به علاوه، خواص پروبیوتیک آن نیز برای سیستم گوارش عالی است زیرا نفخ را کاهش می دهد.

سندروم پیش قاعدگی

ویتامین B6 موز تاثیر مثبتی بر سطح قند خون دارد. به علاوه، ویتامین های گروه B در تسکین علائم سندروم پیش قاعدگی مؤثر است که بسیاری خانم ها از آن رنج می برند. مصرف منظم موز به کاهش دردهای شکمی و احتباس آب که در دوران سیکل های قاعدگی بسیار رایج است کمک می کند. همچنین موز به بهبود خلق و خو و آرامش اعصاب کمک می کند که معمولا در این ایام ایجاد می شود.

ادویه ضد سینوزیت

این ادویه باعث افزایش بینایی, نشاط آور و برطرف کننده سینوزیت است.

دارچین بینایی را افزایش داده و نشاط آور است؛ نفخ را کاهش می‌دهد و رطوبت‌های مغزی که به صورت نزله (ترشحات پشت‌حلقی) دیده می‌شود و شکل مزمن‌شده آن، یعنی سینوزیت را از بین می‌برد.

ناصر رضایی پوردرباره خواص دارچین اظهار داشت: دارچین دارای طبیعت گرم و خشک در درجه دوم (در حد متوسط) است و در منابع طب ایرانی، خواص پرشماری از دارچین یاد شده است.

دارچین نشاط‌آور و درمان‌کننده برخی عفونت‌ها است

دارچین نشاط‌آور، درمان‌کننده برخی عفونت‌ها و تریاق (پادزهر) سموم معدنی، حیوانی و نباتی است و موجب تقویت قلب، مغز، کبد و معده می‌شود.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: دارچین نیروی بینایی را می‌افزاید و در قدیم برای عبور داروهای چشمی از طبقات چشم، از آن استفاده می‌شده است.

رضایی پور بیان داشت: این دوای مفید، نفخ را کاهش می‌دهد و رطوبت‌های مغزی که به صورت نزله (ترشحات پشت‌حلقی) دیده می‌شود و شکل مزمن‌شده آن، یعنی سینوزیت که از مشکلات بزرگ بهداشت و سلامت بشر امروز است, را درمان می‌کند.

دارچین موجب افزایش جریان ادرار و خون قاعدگی می‌شود

وی عنوان کرد: دارچین موجب افزایش جریان ادرار و خون قاعدگی می‌شود و مصرف آن زیر نظر متخصص، می‌تواند به بهبود میل جنسی کمک کند. ترکیبات دارچین، به شرط نگهداری مناسب، تا پانزده سال باقی می‌ماند.

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: از دارچین در فراورده‌های دارویی مؤثر در بیماری‌های روحی- روانی چون تپش قلب، ترس، وسواس، جنون و همچنین برخی بیماری‌های ریوی و تنفسی چون سرفه‌های مرطوب و خلط‌دار، تنگی نفس و گرفتگی صدا نیز استفاده می‌شود.

دارچین آثار خوبی در تقویت کبد است

رضایی پور خاطرنشان کرد: همچنین دارچین آثار خوبی در تقویت کبد و رفع بیماری‌های آن، بهبود زخم‌های عفونی، کاهش رعشه، درمان سکسکه، سنگینی سر, برخی سردردها و دردهای رحمی دارد.

در آشپزی ایرانی، در پخت مرغ و گوشت‌ها از دارچین، پیاز و زردچوبه استفاده می‌شود و در شله‌زرد، هلیم، قیمه، شیربرنج و... نیز به‌عنوان مُصلح، کاربردی هوشمندانه و حکیمانه دارد.

آبمیوه زانو درد

همه ما در زانوهای خود مایعی داریم. با این مایع، مفاصل زانو راحت‌تر حرکت می‌کنند. 

اگر مقدار این مایع زیاد شود، صدمه، عفونت و شکستگی استخوان را به دنبال خواهد داشت.‏

مفصل زانو حاوی مایع لغزانی به نام مایع مفصلی است.

این مایع، غضروف و استخوان‌ها را روغن‌کاری می‌کند و مانند بالش عمل می‌کند.

این مایع حاوی مواد مغذی نیز هست و برای حفظ سلامت مفاصل بسیار مهم است.

اگر مایع مفصلی زیاد شود، محتوی مقدار کمی کریستال، باکتری و خون می‌شود. این محتویات، زانو را دچار درد مزمن و سخت می‌کند. ‏

عواملی که باعث افزایش مایع می‌شوند

‏1- آرتریت: علائم افزایش این مایع در اثر آرتریت شامل ورم و درد است.‏

اگر در هنگام لمس کردن، زانو متورم، قرمز و گرم باشد، ممکن است زانویتان صدمه دیده باشد یا عفونت داشته باشید.‏

‏2- آسیب زانو ممکن است اتفاقی یا در اثر استفاده بیش از حد رخ دهد. صدمات اتفاقی شامل شکستگی استخوان‌ها، پاره شدن رباط‌ها یا پاره شدن غضروف‌ها است.‏

صدمات زانو به دلیل استفاده بیش از حد در صورت دویدن، کوه‌پیمایی یا ورزش‌های ایروبیک اتفاق می‌افتد.‏

‏3- عفونت: زیادی مایع در زانو می‌تواند منجر به عفونت شود.

عفونت باعث تجمع چرک در مفصل زانو می‌شود. پزشک مقداری از مایع را برمی دارد و آزمایش می‌کند تا ببیند که چه چیز باعث آن شده است.‏

‏4- استئوآرتریت: نوعی بیماری تخریب مفصل است. در این حالت، غضروف که زانو را نگه می‌دارد، از بین می‌رود. به این ترتیب، استخوان‌ها به هم برخورد می‌کنند و موجب درد و ورم می‌شوند.‏

‏5- افزایش وزن، نقرس، کیست، بیماری شبه نقرس (‏pseudogout‏)، تورم کیسه‌های مفصلی (‏bursitis‏) و تومور نیز باعث افزایش مایع مفصلی می‌شوند.‏

cherry-juice.png2

راه‌های کاهش درد زانو

درد زانو در اثر کاهش غضروف به وجود می‌آید. غضروف مانند بالش بین استخوان‌ها قرار دارد و حرکات آن‌ها را نرم و روان می‌سازد.

1- گلوکزآمین کندرویتین: این مکمل برای بهبود خشکی و ناراحتی مفاصل بسیار مفید است. این مکمل مفاصل را بازسازی می‌کند.

‏‏2- آب گیلاس بنوشید. آب گیلاس دارای مواد ضد التهاب است.

آب گیلاس، درد را کاهش می‌دهد و از تغییر شکل عضلات جلوگیری می‌کند.‏

‏3- ورزش زانو انجام دهید. خم شوید و دستان‌تان را بر روی زانوهایتان قرار دهید. سپس، برای گرم شدن زانوها، آن‌ها را در جهت عقربه‌های ساعت و خلاف جهت عقربه‌های ساعت بچرخانید. این ورزش از درد زانو جلوگیری می‌کند.‏

‏4- به نزد پزشک متخصص بروید. پزشک می‌تواند با یک سوزن، مایع را از مفصل خارج کند و درد را کاهش دهد.

این روش، فقط در مواردی به کار می‌رود که مایع در حفره‌های مفصل زانو وجود داشته باشد.‏

‏5- زانوبند ببندید. زانوبند از کشکک زانو محافظت می‌کند. زانوبند باعث می‌شود که درد کمتری را در حین ورزش کردن داشته باشید.‏

‏6- افزایش وزن نیز یکی از علل درد زانو است. تحقیقات نشان داده است که به ازای هر نیم کیلوگرم وزن اضافی، فشار وارده بر مفصل زانو به میزان 5 برابر آن (5/2 کیلو) زیاد خواهد شد. در نتیجه سعی کنید وزن خود را در حد طبیعی و نرمال حفظ کنید تا دچار درد زانو نشوید.‏

‏7- ورزش کنید.

بهتر است همراه با برنامه کاهش وزن، ورزش نیز انجام دهید، زیرا کاهش وزن باعث کاهش درد زانو می‌شود و ورزش باعث تقویت عضلات بالا و پایین مفصل زانو می‌گردد.‏

‏8- ویتامین ‏D‏ و کپسول روغن ماهی، از درد مفاصل و استخوان‌ها جلوگیری می‌کند.‏

‏9- میوه‌هایی همچون انار و زغال اخته و گیلاس محتوی مقدار زیادی ویتامین و آنتی اکسیدان هستند. آنتی اکسیدان‌ها باعث کاهش درد مفصل زانو و کاهش تورم و التهاب زانو می‌شوند.‏

‏10- اگر دردتان با ایبوپروفن خوب نشد، ممکن است پزشک، تزریق کورتیزون را لازم بداند.‏

میزان قند میوه ها

میزان قند موجود در میوه‌های مختلف

میزان قند موجود در میوه‌های مختلف

کدام میوه ها بیشترین قند را دارند؟

میوه ها گروه غذایی هستند که استفاده شان برای افراد دیابتی یا کسانی که کم کربوهیدرات استفاده می کنند گیج کننده است. رژیم های غذایی متعادل در برخی موارد با هم متفاوتند، برخی بر اساس شاخص قند خون هستند و برخی تنها بر اساس میزان کربوهیدرات. در ادامه لیستی از میوه ها در اختیارتان قرار می دهیم که در آن بر اساس مقدار کربوهیدرات طبقه بندی شده اند.
شاید شنیده باشید که می گویند نباید نگران قند موجود در میوه ها بود، چون یکی از موارد طبیعی موجود در آن است. در واقع نگران بودن یا نبودن به مواردی بستگی دارد. مسلما میوه ها سرشار از مواد مغذی هستند و اگر قرار است قند دریافت کنید بهترین کار جذب آن به همراه مقدار زیادی ماده مغذی است.
از سوی دیگر، بدن برخی بهتر از دیگران قند را کنترل می کند، و اگر شما از افرادی هستید که به رژیم های کم کربوهیدرات خوب پاسخ می دهید، پس باید مراقب باشید. اگر برایتان امکانش وجود دارد گلوکز خونتان را چک کنید تا ببینید هر میوه ( یا غذا ) چه تاثیری روی آن دارد.

خبر خوب: میوه هایی که کمترین قند را دارند جزو آن دسته از میوه ها هستند که بیشترین مواد مغذی را در خود جای داده اند، از جمله آنتی اکسیدان ها و دیگر غذاهای گیاهی.
میوه هایی که کمترین قند را دارند

مقدار کمی لیمو شیرین
ریواس
انواع توت
تمشک
قره قات

میوه هایی که قند کم تا متوسط دارند

توت فرنگی
پاپایا
هندوانه
هلو
شلیل
بلوبری
طالبی
خربزه
سیب
زرد آلو
گریپ فروت

میوه هایی که کمی قندشان بالا است

آلو برقانی
پرتقال
کیوی
گلابی
آناناس

میوه هایی که قند بسیار بالایی دارند

نارنگی
گیلاس
انگور
انار
انبه
انجیر
موز

• میوه های خشک، مانند خرما، کشمش، زرد آلوی خشک و آلو

انار میوه جوانی

متخصصان پوست معتقدند اگر روزانه انار یا آب انار بخورید پوستی زیبا و جوان خواهید داشت.

انار خاصیت ضد پیری دارد، باعث از بین رفتن جوش‌ها می‌شود و پوست را نرم می‌کند:

خواص ضد پیری: انار خاصیت ضد پیری برای پوست دارد و می تواند پوست را از درون و بیرون جوان کند. از بین بردن جوش ها: انار منبع غنی از ویتامین C است که، تولید سبیوم ( چربی تولید شده توسط پوست که باعث بروز جوش می شود) را متعادل می سازد. انار همچنین گردش خون و هضم غذا را بهبود می بخشد.

نرم کننده: کلاژن ماده اصلی تشکیل دهنده پوست است. کلاژن پوست را نرم، صاف و منسجم نگه می دارد. انار حاوی موادی است که، از شکسته شدن مولکول های کلاژن توسط آنزیم ها جلوگیری می کند و پوست شما را سالم نگه می دارد.انار همچنین به رشد فیبروبلاستها (سلولهای تولید کننده کلاژن و الاستین ) کمک کرده و نرمی و لطافت پوست شما را تضمین می کند .

کمک به بازسازی سلول ها: با بالارفتن سن پوست با مشکلاتی از قبیل رنگدانه سازی بیش از حد پوست و لکه های پیری مواجه می شود. اینجاست که انار همچون شوالیه ای با زره درخشان از شما در مقابل آسیب های پوستی محافظت می کند.انار با کمک به تولید آنتی اکسیدانهای طبیعی که توسط بدن تولید می شوند.به جوانسازی سلولهای پوست کمک می کند.

محافظت در برابر آفتاب سوختگی: اگر اشعه های مضر آفتاب به پوستتان آسیب رسانده با مصرف انار می توانید با اثرات این اشعه ها مقابله کنید.انار حاوی آنتی اکسیدانهایی است که، با عوامل بوجود آورنده سرطان پوست مقابله می کند.

غذاهای فیبری

محققان توصیه می کنند؛

فواید مصرف غذاهای فیبری در مقابله با بروز مشکلات ریوی

تحقیقی جدید ارتباط بین مصرف مقادیر مناسب فیبر را با کاهش خطر بروز بیماری ریه نشان می دهد.

مواد غذایی غنی از فیبر به خاطر کاهش قند خون، کاهش کلسترول، پیشگیری از یبوست و حتی پیشگیری از ابتلا به سرطان روده معروف هستند. حال در مطالعه ایی جدید، فواید این گونه مواد خوراکی برای ریه ها هم به اثبات رسیده است.

محققان با بررسی داده های بدست آمده از نظرسنجی های انجام شده، افراد را از لحاظ مصرف فیبر دسته بندی نمودند. آنها دریافتند از بین افرادی که جز یک چهارم بالایی بیشترین مصرف فیبر قرار داشتند، ۶۸.۳ درصد دارای عملکرد عادی ریه بودند در حالیکه در مقایسه با یک چهارم تحتانی، این رقم ۵۰.۱ درصد بود. همچنین در بین یک چهارم فوقانی، ۱۴.۸ درصد مبتلا به انسداد مجاری تنفسی بودند در حالیکه در یک چهارم تحتانی، ۲۹.۸ درصد مبتلا به این مشکل بودند.

در دو تست تنفسی انجام شده هم، افرادی که بیشترین مصرف فیبر را داشتند به شکل قابل توجهی بهتر از افراد دارای مصرف فیبر کمتر عمل می کردند. افراد گروه فوقانی در مقایسه با یک چهارم تحتانی، ظرفیت ریه بیشتری داشتند و در مدت یک ثانیه، هوای بیشتری را استنشاق می کردند.

به گفته محققان، بیماری ریه مشکل مهمی در مسائل سلامت بشمار می اید. بجز ترک سیگار، راهکارهای پیشگیرانه بسیار کمی در این زمینه شناسایی شده است. افزایش مصرف فیبر می تواند راهکاری موثر و عملی برای افرادی باشد که مبتلا به بیماری ریه هستند.

موفقیت

۱۱     استراتژی برتر برای رسیدن به موفقیت

۱۱ استراتژی برتر برای رسیدن به موفقیت

افراد موفق برای غلبه بر افکار منفی چه می کنن

۱۱استراتژی برتر برای رسیدن به موفقیت

مغز ما برای تطبیق با زندگی مدرن امروز با دشواری روبه‌رو است. این امر به‌خصوص زمانی که صحبت از مواجهه با نااطمینانی می‌شود، بیشتر قابل درک خواهد بود. اگر بخواهیم واضح‌تر توضیح دهیم اگر شما ترفندهای درست را بدانید، می‌توانید بر خواسته‌های غیرمنطقی مغزتان غلبه کنید و به‌طور موثر نااطمینانی را کنترل کنید.

زمانی که مغز ما با نااطمینانی روبه‌رو می‌شود، خودش را با آن وفق می‌دهد چرا که مغز انسان برای عکس‌العمل در برابر ترس برنامه‌ریزی شده است. در مطالعه اخیر، کاتک یک متخصص در اقتصاد مبتنی بر عصب‌شناسی(Neuroeconimcs یک شاخه جدید از دانش است که نقطه تلاقی روانشناسی، اقتصاد و عصب‌شناسی است و هدف از آن بررسی تصمیمات انسان از دید این علوم است) مغز انسان را هنگامی که مجبور به شرط‌بندی نامطمئن می‌شود، مورد پژوهش قرار داده است. شرط‌بندی‌هایی که مجبور بودیم در مبنای منظمی در کسب و کارمان آنها را اتخاذ کنیم.هر چه افراد، اطلاعات کمتری برای شروع داشته باشند، احتمال اتخاذ تصمیمات نامعقول بیشتر می‌شود.

ممکن است تصور کنید که عکس این قضیه باید درست باشد یعنی هر چه اطلاعات کمتری داشته باشیم، در ارزیابی صحت اطلاعات بادقت‌تر و منطقی‌تر خواهیم بود. اما چنین نیست. هرچه نااطمینانی افزایش یابد، مغز افراد کنترل را به سیستم کناره‌ای (limbic system) جایی که احساساتی مانند اضطراب و ترس در آن جمع می‌شود، می‌کشاند. این تغییر جهت سریع مغز قرن‌ها قبل به خوبی عمل می‌کرد، زمانی که غارنشینان به یک منطقه ناآشنا وارد می‌شدند و نمی‌دانستند چه کسی یا چه چیزی ممکن است پشت بوته‌ها باشد. احتیاط و ترس زیاد بقا را تضمین می‌کرد. اما امروزه این موضوع مطرح نیست. این مکانیزم مانعی در دنیای کسب‌وکار است؛ در کسب‌وکار، قوانین نااطمینانی و تصمیمات مهم باید هر روزه با حداقل اطلاعات گرفته شود.هنگامی که با نااطمینانی روبه‌رو می‌شویم، مغزمان ناخودآگاه واکنش زیادی از خود نشان می‌دهد. افراد موفق می‌توانند بر این مکانیزم غلبه کنند و تفکر خود را در یک مسیر منطقی پیش ببرند. این کار نیاز به هوش هیجانی (emotional intelligence) دارد و جای شگفتی نیست که از بیش از یک میلیون نفری که موسسه تحقیقاتی TalentSmart مورد آزمون قرار داده است، ۹۰ درصد از افراد با کارآمدی بالا از هوش هیجانی بالایی برخوردار هستند. آنها به‌طور متوسط ۲۸هزار دلار در سال بیش از همکارانی که هوش هیجانی پایینی دارند، به‌دست می‌آورند.

برای افزایش هوش هیجانی خود، باید بتوانید در مواجهه با نااطمینانی‌ها تصمیمات درستی بگیرید؛ حتی زمانی که مغزتان علیه این موضوع در ستیز است. اما نترسید، استراتژی‌های اثبات‌شده‌ای وجود دارند که زمانی که احساسات‌تان بر قضاوت شما سایه می‌افکند، می‌توانید برای بهبود کیفیت تصمیمات‌تان از آنها استفاده کنید. آنچه در پی می‌آید، ۱۱استراتژی برتر است که افراد موفق در این موقعیت‌ها از آنها استفاده می‌کنند.

۱٫ آنها سعی می‌کنند سیستم‌های کناره‌ای مغز را آرام نگه دارند
عکس‌العمل سیستم کناره‌ای به نااطمینانی با ترس همراه است و ترس مانع از تصمیم‌گیری خوب می‌شود. افرادی که در مواجهه با نااطمینانی خوب عمل می‌کنند از این ترس آگاهند و به محض شروع آن را تشخیص می‌دهند. در این مسیر، آنها می‌توانند پیش از اینکه از کنترل خارج شود، آن را بازدارند. وقتی آنها از این ترس آگاه هستند، همه تفکرات غیرمنطقی و مبهم را که موجب ترس‌های غیرعقلانی و نه واقعی می‌شوند، تشخیص می‌دهند. سپس می‌توانند با دقت بیشتر و معقولانه‌تری بر اطلاعاتی که باید طبق آن برنامه‌ریزی کنند، تمرکز کنند. در سراسر این فرآیند، آنها خودشان را به یاد می‌آورند که یک بخش اولیه از مغزشان در تلاش برای مسلط شدن است و آن بخش منطقی باید کنترل امور را در دست بگیرد. به عبارت دیگر، آنها به سیستم کناره‌ای مغزشان دستور آرامش می‌دهند.

۲٫ آنها مثبت‌اندیش هستند
تفکرات مثبت، ترس و تفکرات غیرمنطقی را با تمرکز بر توجه مغز بر چیزهایی که کاملا از استرس رها هستند، از خود دور می‌کنند. شما باید با انتخاب محتاطانه افکار مثبت، به مغز سرگردانتان کمک کنید. هر تفکر مثبتی برای بازتمرکز توجه شما مفید خواهد بود. زمانی که همه چیز خوب پیش می‌رود و اوضاع روحی شما هم خوب است، این کار نسبتا آسان است. زمانی که استرس یک تصمیم دشوار را دارید و ذهن شما غرق در افکار منفی است، این می‌تواند یک چالش باشد. در این مواقع، در مورد اتفاق‌های روزتان فکر کنید، ببینید طی روز چه اتفاق مثبتی هر چند کوچک برایتان افتاده است. اگر نمی‌توانید به چیزی در روز فعلی فکر کنید، به روز یا روزهای قبل‌تر یا حتی هفته قبل بیندیشید تا یک اتفاق مهیج پیدا کنید. نکته مهم این است که شما باید نکته مثبتی داشته باشید، تا زمانی که به‌دلیل استرس نااطمینانی دچار تفکرات منفی می‌شوید، توجه‌تان از تفکرات منفی منحرف شود.

۳٫ آنها به دانسته‌ها و نادانسته‌های خود عالمند
زمانی که نااطمینانی تصمیم‌گیری را دشوار می‌کند، آسان است که تصور کنید همه چیز مبهم است اما به ندرت همیشه این طور است. افرادی که در مدیریت نااطمینانی بهتر هستند با ارزیابی دانسته‌ها و نادانسته‌های خود و تعیین عامل اهمیت هر کدام شروع می‌کنند. آنها همه واقعیت‌های موجود را جمع‌آوری می‌کنند و تمام سعی‌شان را در گردآوری لیستی از آنچه نمی‌دانند انجام می‌دهند؛ برای مثال، استراتژی‌ای که یک رقیب به‌کار خواهد برد. آنها تا جای ممکن برای شناسایی بسیاری از این مسائل تلاش می‌کنند، چرا که موجب افزایش قدرت آنها می‌شود.

۴٫ آنها آنچه را که نمی‌توانند کنترل کنند، با آغوش باز می‌پذیرند
همه ما دوست داریم تحت کنترل باشیم. به‌‌رغم انتظارات، افرادی که همیشه منتظر کمک اطرافیان‌شان هستند، هرگز به جایی در زندگی نمی‌رسند، اما زمانی که هر چیز غیر قابل کنترلی را می‌بینید یا آن را به عنوان شکست شخصی نمی‌بینید، این نیاز به کنترل می‌تواند نتیجه معکوس دهد. افرادی که در مدیریت نااطمینانی برتر هستند، از دانستن علت آن نمی‌هراسند. به عبارت دیگر، افراد موفق در دنیای واقعی زندگی می‌کنند. آنها هر موقعیتی را بهتر یا بدتر از آنچه واقعا هست نمی‌بینند و حقایق را با توجه به آنچه هستند، تحلیل می‌کنند. آنها می‌دانند تنها چیزی که آنها واقعا کنترل می‌کنند فرآیندی است که به تصمیمات‌شان می‌رسند. این تنها راه منطقی برای کنترل ناشناخته‌ها و بهترین راه برای کنترل بر خود است. از برخاستن و گفتن این جمله که «این چیزی است که ما نمی‌دانیم اما ما می‌خواهیم بر مبنای دانسته‌هایمان پیش برویم. ممکن است در این مسیر اشتباه کنیم، اما این خیلی بهتر از ماندن و درجا زدن می‌تواند کمک‌کننده باشد».

۵٫ آنها تنها بر آنچه مهم است، تمرکز می‌کنند
برخی تصمیمات بر شکست یا موفقیت شرکت شما تاثیرگذار خواهد بود. باید بدانید که اکثر آنها چندان اهمیتی ندارند. افرادی که در تصمیم‌گیری در مواجهه با نااطمینانی‌ها بهترینند، زمان خود را در پافشاری بر تصمیماتی که بزرگ‌ترین ریسک‌ در آن وجود دارد، صرف نمی‌کنند. می‌توان گفت تقریبا هر تصمیمی حداقل یک عامل کوچک از نااطمینانی را دربردارد؛ این بخش اجتناب‌ناپذیری از انجام کسب و کار است. با این کار می‌آموزید که توازن درست بین بسیاری از تصمیمات کاری‌تان ایجاد کنید و به شما اجازه می‌دهد تا بر انرژی خود تمرکز کنید و آن را صرف موضوعاتی کنید که اهمیت زیادی دارند و در نتیجه انتخاب‌های بهتری داشته باشید. این کار همچنین فشار غیرضروری و اختلالاتی که توسط نگرانی‌های کوچک ایجاد می‌شود را رفع می‌کند.

۶٫ آنها به دنبال کمال نیستند
افرادی با هوش هیجانی بالا رسیدن به کمال را به عنوان هدفشان در نظر نمی‌گیرند، چرا که به این موضوع واقفند که هیچ تصمیم کاملی در موقعیت نااطمینانی گرفته نمی‌شود. به این جمله فکر کنید: انسان، فی‌النفسه جایزالخطا است. زمانی که تکامل هدف شما باشد، همواره حس سرزنش شکست با شما همراه خواهد بود و به‌جای لذت بردن از آنچه توانسته‌اید به‌دست آورید، زمان‌تان را صرف تاسف از آنچه در انجام آن شکست خوردید و آنچه باید به‌طور متفاوت انجام می‌دادید می‌کنید.

۷٫ آنها به‌ دلیل مشکلات از ادامه راه بازنمی‌ایستند
جایی که توجه‌تان را متمرکز می‌کنید، وضعیت احساسی شما را تعیین می‌کند. زمانی که بر مشکلات پیش‌رویتان تمرکز می‌کنید، احساسات و استرس منفی در خود ایجاد می‌کنید که مانع از عملکرد شما خواهد شد. زمانی که بر عملکردتان در جهات بهتر شدن خودتان و شرایط‌تان تمرکز می‌کنید، احساسی از سودمندی ایجاد می‌کنید که احساسات مثبت تولید می‌کند و عملکردتان را بهبود می‌بخشد. افرادی با هوش هیجانی بالا به خودشان اجازه نمی‌دهند که گرفتار نااطمینانی‌های پیش‌رو شوند. به‌جای آن، آنها همه توجه و تلاش‌شان را به‌‌رغم ابهامات بر آنچه می‌توانند انجام دهند متمرکز می‌کنند تا موقعیت خود را بهتر کنند.

۸٫ آنها می‌دانند که چه زمانی به قدرت خود اعتماد کنند
اجداد ما برای بقا، بر درک مستقیم خود از همه چیز(غرایز خود) متکی بودند. چون بیشتر ما هر روزه با تصمیمات مرگ و زندگی روبه‌رو نیستیم، باید بدانیم که چگونه از این غرایز در جهت منفعت بهره ببریم. اغلب ما وقتی به ندای درونی‌مان گوش نمی‌دهیم، دچار اشتباه می‌شویم. افرادی که با موفقیت با نااطمینانی روبه‌رو می‌شوند، قدرت غرایز درونی‌شان را تشخیص داده و می‌پذیرند.

۹٫ آنها برنامه‌های احتمالی دارند
افراد موفق در کنترل نااطمینانی‌ها، از پذیرش اشتباهات نمی‌هراسند و این امر آنها را به سوی برنامه‌ریزی احتمالی جزئی، منطقی و شفاف پیش از عمل کردن سوق می‌دهد. افراد موفق می‌دانند که آنها الزاما همیشه تصمیمات درست نمی‌گیرند. آنها می‌دانند که چگونه اشتباهات را درک کنند تا بتوانند تصمیمات بهتری هنگام شکست خوردن بگیرند. آنها هرگز به اشتباهات اجازه نمی‌دهند تا برای مدت طولانی آنها را زمین بزند.

۱۰٫ آنها نمی‌پرسند «چه می‌شد اگر؟»
عبارت‌هایی مانند «چه می‌شد اگر؟» بنزینی به آتش استرس و نگرانی‌های ما می‌ریزد. اما اگر برنامه‌های احتمالی خوبی را در جای خودش داشته باشید، جایی برای این افکار در ذهن شما نیست. همه چیز می‌تواند در مسیرهای متفاوت بسیار زیادی پیش رود، اما شما بیشتر وقتتان را صرف نگرانی در مورد احتمالات می‌کنید و زمان کمی را روی تمرکز بر عملکردی که شما را آرام کند و استرس شما را تحت کنترل درآورد، صرف می‌کنید. افراد موفق می‌دانند که پرسیدن این جمله که «چه می‌شد اگر؟» تنها آنها را به جایی می‌رساند که نمی‌خواهند یا به آن نیازی ندارند.

۱۱٫ زمانی که دیگران شکست می‌خورند، آنها نفسی به راحتی می‌کشند
برای تصمیم‌گیری خوب در مواجهه با نااطمینانی آرام بمانید. یک راه آسان برای انجام این کار، کاری است که هر روز انجام می‌دهید؛ نفس کشیدن. با این کار مغز شما برای تمرکز بر وظایفش دم دست‌تر تمرین می‌کند و افکار مخرب را از خود دور می‌کند. زمانی که احساس دستپاچگی می‌کنید، چند دقیقه بر نفس کشیدن‌تان تمرکز کنید. در اتاق را ببندید، سعی کنید همه آنچه موجب حواس‌پرتی‌ شما می‌شود را از ذهن خود دور کنید و فقط روی صندلی بنشینید و نفس بکشید. هدف گذراندن کل زمان با تمرکز تنها بر تنفس است که مانع از سرگردانی ذهن شما می‌شود. فکر کنید چگونه نفس‌تان را به داخل و خارج ریه‌هایتان بفرستید. به نظر ساده می‌آید اما این کار برای بیش از یک یا دو دقیقه دشوار خواهد بود. اگر ذهن‌تان به سمت دیگر منحرف شد، هیچ اشکالی ندارد؛ در ابتدای کار این اتفاق می‌افتد و شما تنها نیاز به تمرکز دوباره بر تنفس دارید. تلاش کنید تا هر دم و بازدم‌تان را تا ۲۰ بشمرید و سپس دوباره از اول شروع کنید. اگر حساب شمارش از دست‌تان در رفت نگران نباشید؛ می‌توانید همیشه از اول شروع کنید. ممکن است این کار به نظر بسیار آسان یا حتی اندکی احمقانه بیاید، اما از احساس آرامشی که پس از آن به‌دست می‌آورید شگفت‌زده خواهید شد و خواهید دید که چگونه افکار مخرب که به نظر به‌طور همیشگی در مغز شما بیتوته کرده‌اند، دور می‌شوند. برای غلبه بر نااطمینانی‌ها سعی کنید همه موارد بالا را انجام دهید. توانایی مدیریت استراتژیک نااطمینانی، یکی از مهم‌ترین مهارت‌هایی است که می‌توانید در یک محیط متغیر کسب و کار ترویج دهید. استراتژی‌های بالا را تمرین کنید؛ آنگاه خواهید دید که توانایی شما در کنترل نااطمینانی‌ها موجب خواهد شد تا قدم بزرگی در مسیر درست بردارید.

جنگ با زانو درد

درد زانو متاسفانه یکی از پرشکایت ترین دردها در میان مراجعین به مراکز فیزیوتراپی و هم چنین بسیار رایج در میان اطرافیان ماست. به علت سوالاتی که دوستان عزیز داشته اند در این مطلب تمریناتی بسیار عالی برای شما تهیه نموده ایم که با انجام این حرکات کششی عضلات اطراف زانو را تقویت و درد زانوی شما کمتر خواهد شد. تمرینات کششی علاوه بر کاهش درد به کاهش آسیب های وارد به زانو نیز منجر می شود. بنابراین حرکات را درست مطابق توضیحات و شکل انجام دهید تا بهترین نتیجه حاصل شود. (قبل از شروع انجام تمرینات مقاله باید و نباید های درد زانو را مطالعه بفرمایید)

نکته: قبل از شروع تمرینات به مدت ۵ دقیقه به منظور گرم کردن بدن پیاده روی کنید.

کشش همسترینگ

بعد از گرم کردن بدن با پیاده رویT که بسیار برای شروع تمرین مهم و ضروری است به روی کمرتان دراز بکشید و یک کش (و یا اگر کش در منزل ندارید می توانید از یک پارچه نواری استفاده کنید) را از پهنا به دور پای راستتان بیاندازید. سپس به آرامی و با پای کاملا صاف و در حالی که آرنج هایتان روی زمین است پایتان را بالا بیاورید و ۲۰ ثانیه در همین حالت بمانید. پایتان را پایین بیاورید و دو بار برای همین پا حرکت را تکرار کنید و سپس برای پای بعدی این کار را سه مرتبه انجام دهید.

کشش ساق پا

برای کشش در ساق پا، پای راستتان را جلو بیاورید و کمی خم کنید و پای چپ را یک قدم به عقب بگذارید. پاشنه پایی که عقب است را سفت به زمین فشار دهید. شما باید کشش را در ساق این پا حس کنید. برای احساس کشش بیشتر می توانید زانوی پایی که خم است را بیشتر خم کنید. البته تا حدی که زانوی شما از انگشتان پایتان جلوتر نزند. در این صورت احتمال فشار و آسیب به زانو وجود دارد. این کار را ۲۰ ثانیه و ۳ بار برای هر پا انجام دهید.

webmd_photo_of_trainer_doing_straight_leg_raise

بالا بردن پا به صورت صاف

روی زمین دراز بکشید و بالا تنه تان را به وسیله آرنج هایتان مطابق شکل بالا نگه دارید. پای چپ را خم کنید و روی زمین گذاشته و انگشتان پای راست را مطابق شکل به سمت صورتتان خم کنید. سپس با سفت کردن عضلات، ران پای راست پایتان را به آرامی بالا آورده و سه ثانیه مکث کنید. این کار را در سه ست ده تایی انجام دهید و بعد از هر ده بار پایتان را عوض کنید.

قوی ساختن عضلات به پشتیبانی از مفاصل ضعیف کمک می کند.

 webmd_photo_of_trainer_doing_quad_set

Quad Set

اگر در ابتدا برایتان سخت است که پایتان را بالا بیاورید نگران نباشید با گذشت زمان و قوی تر شدن عضلاتتان این کار برایتان راحتتر خواهد شد. این حرکت آسان تر از حرکت بالا آوردن پا است. روی زمین دراز بکشید و پاهایتان را صاف و ریلکس روی زمین بگذارید(شکل چپ). سپس پاهایتان را فلکس کرده و عضلات چهار سر ران را کاملا منقبض کنید و مدت ۵ ثانیه در همین حالت بمانید.(شکل راست). در این تمرین پاها از روی زمین بلند نمی شوند. این تمرین را در دو ست ۱۰ تایی برای هر پا انجام دهید .

 webmd_photo_of_trainer_doing_seated_hip_march

Seated Hip March

تقویت ماهیچه های ران و باسن به شما در فعالیت های روزانه مانند راه رفتن و بالا رفتن از پله ها کمک می کند.

صاف روی یک صندلی بنشینید و پاهایتان را با زاویه ۹۰ درجه روی زمین بگذارید به طوری که فقط انگشتان پای چپ زمین را لمس کند. پای راستتان را با سفت کردن عضلات چهار سر به آرامی بالا بیاورید و ۳ ثانیه در همین حالت نگه دارید و پایین بیاورید. پای راست را پس از پایین آوردن کاملا زمین نگذارید تا فشار ایزومتریک از بین برود بلکه فقط انگشتان شما زمین را لمس کند و ست بعدی را انجام دهید. اگر در ابتدا برایتان سخت است می توانید از دستتان برای بالا آوردن پا کمک بگیرید. این تمرین را برای هر پا در سه ست ۱۰ تایی انجام دهید.

قبل از شروع هر برنامه ورزشی اگر قبلا ورزش نکرده اید با پزشکتان مشورت کنید. کمی درد خفیف در عضلاتتان بعد از ورزش طبیعی است و با استفاده از یخ یا دوش آب گرم بهبود پیدا می کند و می توانید در این وضعیت ورزش کنید. اما درد مفاصل را جدی بگیرید و به پزشک مراجعه کنید.

۳۰ دقیقه ورزش کردن در روز را حتما در برنامه روزانه تان بگنجانید و کم کم آن را افزایش دهید تا به هدف برسید.

استرداد فسیل

 در سالهای ۱۳۵۴ و ۱۳۵۵ یک گروه مشترک از کاوشگران ایرانی و امریکایی به سرپرستی دکتر برنارد کمپبل استاد دانشگاه کالیفرنیا با اجرای عملیات اکتشافی در منطقه مراغه و مناطق اطراف دریاچه ارومیه، موفق به کشف حدود ۳ هزار قطعه فسیل منحصر به فرد مربوط به دوران سوم زمین شناسی از جمله ۸۰۲ قطعه فسیل ارزشمند مهره‌داران و یک جمجمه کامل متعلق به نمونه مشخصی از پستانداران گردیدند.

پس از کشف فسیل‌ها، تعدادی از آنها به موجب توافقی که بین موزه تاریخ طبیعی ایران با بخش دیرینه‌شناسی موزه کانتی (لس آنجلس) انجام شده بود، برای مطالعه، شناسایی و طبقه بندی در سه مرحله (مرحله اول ۱۰۴ قطعه فسیل، مرحله دوم یک کارتن حاوی تخته سنگ و در مرحله سوم ۱۵ کارتن فسیل) به موزه مذکور در ایالات متحده ارسال و مقرر گردید که پس از پایان مطالعات و نتیجه گیری در موعدهای تعیین شده بین ۶ ماه تا یک سال به ایران بازگردانده شوند.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این فسیلها که از نظر حقوقی در واقع بخشی از اموال ایران بود، همچنان در ایالات متحده باقی بود و با امضای بیانیه‌های الجزایر دولت ایالات متحده متعهد شد که اموال ایران در امریکا را مسترد و منتقل نماید اما علیرغم این تعهد، امریکا اقدام مؤثری نکرد و عملاً از همکاری برای انتقال فسیل‌ها به ایران امتناع نمود و به این ترتیب از نظر حقوقی از تعهدات خود تخلف کرد. از این رو در سال ۱۳۶۱ دولت جمهوری اسلامی ایران به منظور استرداد فسیل‌ها به عنوان بخشی از اموال ایران و دریافت خسارات وارده، دعوایی علیه دولت امریکا به علت نقض بیانیه‌های الجزایر در دیوان دعاوی ایران ـ ایالات متحده اقامه کرد.

سرانجام به دنبال پیگیری های حقوقی مستمر در دیوان داوری ایران ـ امریکا با تلاش و پیگیری حقوقی مرکز مذکور خصوصاً در ۲ سال اخیر، محموله حاوی بیش از ۳۰۰۰ فسیل منحصر به فرد مربوط به دوران سوم زمین-شناسی بالاخره در ۲۴ دی ماه با هزینه امریکا به آمستردام منتقل شد و پس از بازبینی مجدد بسته ها، به ایران منتقل و به سازمان حفاظت محیط زیست تحویل شد.